|
Романтика |
Внеси реплика | страница 123 59> |
Автор | |
romantic heart
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Јули.2005 во 13:38 |
dali si romantichen tip? ili za tebe toa e nevazhno i gubenje vreme shto e za tebe romantika, ama bez klasika odgovori "svekji, tivka muzika" ajde neshto pooriginalno predlozhete za romantichni vecheri shto da se pravi... |
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Romantichen ruchek: U charshija so ljubenata na gravche tavche i kebapi luto piperche.. poubavo zdravje. |
|
Itn...
|
|
kafka
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa taka de sea cel svet gleda filmovi moralo svekji i shto ti ja znam pali kola idi nekade nadvor od Sk u drug grad sedni si na ruchek pa posle u priroda malce romantika do besvest.
|
|
Itn...
|
|
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KLASIKA NAJBOLJA E ROMANTIKA. |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
VkusiMe_M
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj nekoj primer.. merlinka
|
|
Itn...
|
|
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SVEKI KLASICNA MUZIKA
|
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
VkusiMe_M
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazi koga da ja postavam masata mislam na vreme za vecherva da isterame edna romantichna vecher
|
|
Itn...
|
|
sweet eli
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrska si nemate |
|
VkusiMe_M
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok shtom imash ti vrska nema da davash vakvi prosti komentari |
|
Itn...
|
|
sweet eli
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
komentarite se takvi spored toa komu se nameneti |
|
Merlinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSTAVIJA ZA UTRE |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
VkusiMe_M
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogovoreno da gotvam jas moj recept ili sakash neshto po tvoj izbor ?
|
|
Itn...
|
|
Merlinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GOTVIS DOBRO?MOZE
|
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
Внеси реплика | страница 123 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |