|
Цаци Паковска |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на А1, едно време мислам дека се моташе во Сител, да не ја пратија и во Будимпешта на концертот на Beastie Boys, ама ништо од репортажата. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
jasnicka
Нов член Регистриран: 09.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e bravo za tebe
|
|
BE HAPPY
|
|
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova od ljubomora go zborite ili......?
odvratna e u faca i me nervira kako zbori ama dobro si ja znae rabotata krajno vreme bese nekoj da im kaze kako da se oblekuvaat na onie sto iskocile na televizija a bidete iskreni malku od niv se barem pristojno obleceni |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе кога си може.....па и ќе претерува тоа ти е!
Само шо некни и самата беше некој да ја коментира...Носеше исто маиче како што носеше и Сања од АЈДИ ДРЕС!Треба да гледа почесто тв.А што е најтрагично истото маиче го има и нејзината штитеничка Каролина...по се изгледа купуваат од некаде на големо! |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема никаква љубомора во мојот коментар, само коментирав дека е на А1, а дека пред тоа мислам оти беше на Сител, ако не сум во право, нека ме демантира некој. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
rap_girl
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe koja od pozantive li4nosti kupuvaat vo milano.....nikoj.....ama bas nikoj......posebno paa vaa caci....samo gluposti trese na televizija i se glupira od so nema druga rabota.....duri ne vredi i da ja gledas...poarno gledaj go bojan 13 ...barem posmesen e otkolku vaa.....so samo SUSKA.....hehehehe |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цаци е најдебилното створење во македонскиот етер алооо!
Инвентивност-нула.
Замисла-еден.
Самобендисаност-стотка.
Во превод-Ретарда напорна.
|
|
Точачиња.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=joki]Цаци е најдебилното створење во македонскиот етер алооо!
Инвентивност-нула.
Замисла-еден.
Самобендисаност-стотка.
Убавина-нулти вектор
Мозок- нов и неупотребуван Изменето од Палестинец - 01.Јули.2007 во 02:14 |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lack of brain.
Прашање е дали контраверзното материиче мозок живурка во таа гнасна глава.
|
|
Точачиња.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек да ги познава најскриените тајни на генетскиот инжинеринг, не може да создаде таков мајстор на церемонијата како Цаци Паковска.
|
|
stylishGirl
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
caci nema poim od moda,komentira za drugite a taa samata e smesno oblecena.kolku pati se pojavila na emisija vo nekoi kombinacii so nemaat vrska.i vo sekoja vtora emisija samo nesto karolina ja fali,pa ako i e stilistka ne mora samo za nea celo vreme da zboruva.
|
|
Invisibleman
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Isfrustrirana devojka koja nema pojma od modata. Sreka sto devojkite gleaat satelicki programi,pred se fashion TV. caci
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој ден ќе ја исповраќам кога ја *шлушам како жборува*, плунка ми иде на устата. Лигава |
|
Alisa 31
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки, абе зошто така зборите за цаци, шо арно си е девојчето, ама само за мама и тато, оти гледам еден не кажа убав збор за неа, а кутрата сака да биде јавна фаца, не знам дали ви текнува беше на Пулси квизчето како малецка |
|
Alisa
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |