|
Кој ужива повеќе во сексот , мажите или жените? |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | |
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жените повеќе викаат па може и овеќе уживаат
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vikanjeto ne e znak na uzivanje
Изменето од B2 - 06.Јуни.2007 во 02:49 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e mo\e da e
|
|
B2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam do tolku ali ti si znaes najubavo
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa dragi kolegi , jas mislam deka treba da ja rascistime debatata na ovaa tema......se razbira deka zenite uzivaat poveke od mazite vo sexot
Zosto?
Kolegi koga ke ve zacesa uvoto vnatre i si go pocesate so prst, na koj mu e poubavo na prstot ili na uvoto se razbira na uvoto
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uvo i prst sto ima toa zaednicko so pute i qur??
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ајде де што ја мрзам па таа поговорка
а кој најбрзо ужива аха мажитееееееее |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najbrzo??????? gi pogodi decava......
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа сеа ако збориме за жени ее се дешава море и некои и ич да не уживаат а камо ли да дојдат до крајното уживање.....
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ako se tolku stisnati da ne kazuvat kaj im e tockava, sami se krivi-ali ej ja obozavuvam "trazenje"...
Изменето од LouWeed - 06.Јуни.2007 во 15:34 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аха ама ке тражи она од тебе
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ako ne traze mozda i nema da dobie.....
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исто така реален одговор
Иначе мислам е релативно за темава има најразлични ситуации и денови прилики и врски па некој пат и мажите повече уживаат ( се дешава обичнио тие да се послободни ) но не мора да е секогаш нели така затоа е индивидуално но моја препорака е да се води љубов баш како секој пат да ви е стало до партнерт |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |