IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни во врска со партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни во врска со партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 18>
Автор
Порака
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 00:25
Ne sum ljubomoren . . . Zosto bi bil . . . Kolku i da ja sakam ako saka da odi neka odi . . . No da ljubomoram ako se zabavuva so drugari i prijateli nema sansi . . . Wink
STRUGA
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 14:12
nema ziva dusa kaj koja ne postoi ljubomora
site sto velat deka ni malku ne se ljubomorni lazat
sekoj go ima toa cuvstvo samo kaj nekoi licnosti e mnogu malku izrazeno
a vo vrska ljubomorata e najstrasno nesto sepak treba partnerot ili partnerkatta da imaat pravo na sloboden zivotShockedShockedShocked
Кон врв
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 11:29
Originally posted by canser canser напиша:

nema ziva dusa kaj koja ne postoi ljubomora
site sto velat deka ni malku ne se ljubomorni lazat

sekoj go ima toa cuvstvo samo kaj nekoi licnosti e mnogu malku izrazeno

a vo vrska ljubomorata e najstrasno nesto sepak treba partnerot ili partnerkatta da imaat pravo na sloboden zivotShockedShockedShocked
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 14:28
Na zena mora da i se komanda ( sto e nesto slicno so ljubomorata), oti ako ja ostavi taka, ke go gleda kako ligavo gomno, beskicmeno, ke go zeabava i na kraj ke go sutne. Koa ke dojdam na vlast takvite ke bidat strelani
Кон врв
LAV Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2006
Локација: France
Поени: 241
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LAV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:47

Ovaa tema ja staviv za debatiranje, zato sto spored moe mislenje ljubovta i ljubomorata  se mnogu blisku svrzani ili uste moze da se kaze deka se ragaat zaedno........ZOSTO?

Dragi kolegi, znam deka sekoj od vas ima razlicno mislenje, pa bi sakal da vidam vaseto mislenje....se nadevam deka ke imùa dobra debataWink
Кон врв
Thor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Thor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:57
JAs mislam deka ako postoi ljubov ke posto i ljubomora, ne e svatlivo nekoj da sakate i da ve saka a da ne bide ljubomoren, e sega ima od ljubomora do ljubomora... ima ludaci sto zabranuvaat iskacanje, slusanje so drugari i takvi gluposti, ali ne znaat deka devojkata ako saka da go izvara ke go izvara pa so saka neka e, i obratno, i na tie sto im se zabranuva najveke se ebat!!
Кон врв
LAV Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2006
Локација: France
Поени: 241
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LAV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 14:03
Eve moe mislenje; Znaeme deka ljubovta e eden od najbitnite faktori na denesnicata.....zosto? ako ima ljubov pa bi mozele se da postigneme  vo zivotot, a vo isto vreme ni se javuava edna negativna slika(Ljubomora).
Me intereira samo edna stvar pokraj ljubomorata sto postoi vo nas, postoi ljubomora okolu nas.
Zosto lugeto sakaat da profitiraat na nekoj ne cesen nacin vo smisol "krazba na sreka i radost", zosto sakaat da gledaat tazni lica, zosto sekogas se od strana na zlotoYing%20Yang?
Ljubomorata vo nas: ljubomorata vo nas se stvara od samata ljubov.
Pr: Jas licno, ne mozam da kazam deka ne custvuvam ljubomora, zatoa sto se osekam zaljuben, ali na nekoj nacin gledam ja kontroliram, posto ako ne se stavi edna granica na seto toa, ne moze edna ljubona vrska da uspee.
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 15:22
dodeka ne mi dava pricina, ne sum ljubomoren no ako primetuvam levo-desno e togas sum cist gad!!!
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 15:55
Originally posted by Thor Thor напиша:

JAs mislam deka ako postoi ljubov ke posto i ljubomora, ne e svatlivo nekoj da sakate i da ve saka a da ne bide ljubomoren, e sega ima od ljubomora do ljubomora... ima ludaci sto zabranuvaat iskacanje, slusanje so drugari i takvi gluposti, ali ne znaat deka devojkata ako saka da go izvara ke go izvara pa so saka neka e, i obratno, i na tie sto im se zabranuva najveke se ebat!!

нормалноооLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 16:07
идат заедно...ама ако љубомората се претвори во опсесивно следење наоколу и душкање шо праи со кого, па да ти забранува да се гледате со некои другари/ки, е тоа веке е болест
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 17:06

ljubovta i ljubomorata idat zaedno.

ljubomorata e znak na  isplasenost, da ne go zagubime ona sto go ljubime.
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 20:26
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

ljubovta i ljubomorata idat zaedno.

ljubomorata e znak na  isplasenost, da ne go zagubime ona sto go ljubime.
Taka e . . . Samo uste da nemame takvi izlivi na ljubomora i koga ne treba . . . Wink
STRUGA
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 00:37
Ako zeva na strana, znaci e orospija, a ako i ja slaknam nekoja toa e zatoa sto sum lut na sam sebe sto sum zgresil pri izborot, a sam sebe ne mozam da se slaknam
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 08:41
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ako zeva na strana, znaci e orospija, a ako i ja slaknam nekoja toa e zatoa sto sum lut na sam sebe sto sum zgresil pri izborot, a sam sebe ne mozam da se slaknam
LOLLOL svasta
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.