![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 928929930931932 1769> |
Автор | |
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
АБЕ НЕНИ ЈАС МУ КАЖУВАМ АМА ТОЈ ЗАПНАЛ, ОСТАЈ МЕ УШТЕ ОВАА ПА УШТЕ ОНАА И СЕ ТАКА СЕКОЈ ДЕН, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ИСТИ Е КАКО ВО ЕДНА СТАРА НАРОДНА ПЕСНА ОД КУДЕ КУМАНОВЕ “УМРЕЈА БАТКО ЃОРЃИЈА“ ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Edno go imas
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
DIME MA MLAD E KE SE NAUCI, USTVARI KE GO NAUCIME |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Neni, sto ti dojde?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
ma VAL NEMAM VEKE SRCE
MI GO ZEMAAA
A SEGA MI GO VRATIJA
AMA ZNAES KAKVO
![]() |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ВАЛ ПА ТИ ОДМА СО ТУЖЕЊЕ, ЗАР НЕ ГЛЕДАШ ДЕКА БОСОНОГАТА УБАВИЦА НЕ Е ТУКА, ПА НЕНИ САКА ДА ИСКОРИСТИ ПРИЛИКА ЗА НЕЈЗИНИТЕ КОЛЕНА. ЗАР И НЕЈЗИНИТЕ КОЛЕНА НЕ ЗАСЛУЖУВААТ МАЛКУ НЕЖЕН ДОПИР
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
FILE HORMONI MI DOJDOA
ME PRIFAKAAT EDNAS MESECNO
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ЕХ НЕНИ КАКВА ШТЕТА ПРЕД НЕКОЕ ВРЕМЕ ИМАВМЕ НА САЈТОВ И ДОКТОР ЗА СКРШЕНИ СРЦА (КАРДИОЛОГ) АМА СЕПАК ИЗГЛЕДА ДЕКА МОРА НЕКОЈ ДА ПРЕВЗЕМЕ АКЦИЈА ОТИ НЕ СЕ ОСТАВА ДАМА САМА СО СКРШЕНО СРЦЕ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
E DIME MISLIS LESNO MI E
NE MI E
AMA KE IZDRZAM......
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Bosa e nezamenliva
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ХРВАТИТЕ ТОА ГО НАРЕКУВААТ “МЕСЕЧНИЦА“ |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Hormoni
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
FILE VO PRAVO SI ZA BOSA
TAA E NEZAMENLIVA
MA NE E TOA VO PRASANJE DIME
MI UDRI NESTO DRUGO VO GLAVA
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 928929930931932 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |