|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga za placenje vreme ke dojde volkot zaviva i kine vratovi so zabite i zad sebe ostava okrvaveni i obezglaveni trupovi kade lesinarite ja dovrsuvaat rabotata, a veterot go raznesuva mirisot na smrtta. Sekoe placenje e umiranje, sekoja depresija e sakatenje na dusata. Solzata poraka do sevisniot e, koja isparuva i stiga do negovite nozdrvi, mirisot na tagata izmesana so zelbata za smrt i vecen spokoj. Bolkata kako angel zivee vo dusite na smrtnicite i im kazuva koga ke dojde vremeto za plac i nespokoj. I u stvari sto sakav da kazam, pojma nemam . . .
|
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас еднаш плачев за гладните деца во светот
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Placam za se i seshto!
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
некња сецкав кромид, за во салатичка и нормално, се расплакав, како мало дете.
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dogi,...ako sum chicho za tebe,...pa,izgleda i ne si mnogu golemo
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOLKU PO 5 RACINJA IMAS...ZA CHICHO |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ни на живо плачам ни на мртво се смеам
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
7 рачиња, ама он има 8, затоа јас го викам чичо |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a so ustvari ti e gajle?
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga nekoj place na pogreb i se samoobvinuva u stvari ja kazuva vistinata zosto podsvesno ja posakuval negovata smrt / prim. prev.
|
||
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
placeme koga imame potreba od toa koga sme mnogu emocionalni koga se sekavame na ubavi momenti i sl.
|
||
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe site kazuvate deka placete na knig i filmovi, kazete nekoj naslov i jas malku da poplacam. inaku mi se slucilo i mene da mi poteci nekoa solza koga gledam nekoj film ili citam kniga ama sega ne mi teknuva ni eden naslov :))
|
||
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Плачам кога сум тажна, плачам и кога сум многу радосна, плачам кога ќе видам мали деца(незнам зошто), плачам на свадби пак незнам зошто, плачам на филмови, а во последниве години плачам и кога сум многу бесна.
Да не има врска со слаби нерви? |
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
definitivno i so nervite ima vrska, nekogas koga ne mozam nekoja rabota da ja promenam a mnogu me nervira placam od maka
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |