IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Незаборавна љубов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Незаборавна љубов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 18:11
Nezaboravna ljubov e taa sto trae i sto mi e pred ocite, a tie sto bile . . .neka odat u pizdu mater
Кон врв
SeXy BaBy Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Мај.2007
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SeXy BaBy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 22:26
pa vremeto leci se mozebi, no mislam deka vo sekoj od nas ima po nesto na koe seuste se sekavame i kopneeme po toa nesto, sakame da se vrati ili slicno. Eve konkretno za mene jas imam edna mnogu interesna prikazna no mislev da ne begam od temava, pa moze vo druga tema ke ja raskazam. Sepak jas kako licnost bi se oisala mnogu cudo i ladno. No kako i vo sekoj covek taka i vo mene ima mnogu slabi tocki i nesta koi mnogu me bolat dokolku me dopres za niv. Ete na primer sega momentalno vo moeto srce postoi edna licnost za koja se bi naravila. no isto postoi i edna licnost za koja se uste imam cuvstva. Dolgo vreme se tesev so izrekata- vremeto leci se, no ne mi pomogna toa. eve veke pominaa 4-5 god.
Sakav edno momce, koe e pogolemo od mene nekoi si 6 god. bevme zaedno pred 4- 5 god no togas bev pomlada, pomala kako i da e... Se sakavme, no razlikata vo godinite napravi da se odalecam od nego. Nemav nekoi si soznanija vo vrska so ljubovta i sl posto toj mi bese na nekoj nacin i prv decko. Velam na nekoj nacin posto pred nego imav muvac- kako sto sega se veli. a so tipov idevme  okolu 9 meseca. Moze i ne e nekoe dolgo vreme no znam me zasaka a i jas nego.  sega koga ke se navratam nanazad si velam deka sum bila tolku ne zapoznaena so osnovni raboti za koi deneska podlaboko gi razmisluvam.  za mene licno ete godinite ne mi igraat nekakva si uloga vo ljubovta no... denaska e drugo. Imam momce so koe sto ziveam i go sakam. No ljubovta koja ja osekav nekogas prema drugiov tip seuste ja ima vo mene. se obiduvam na nekoj nacin da ja prekrijam i pottisnam dlaboko vo sebe, no zosto li togas koga ke go vidam mi treperi srceto, vo stomakot mi letaat peperutki... Kako prv pat zaljubena. Sega toj ide so moja drugarka- nekogasna, sto toj fakt me boli uste poveke. No bolkata se zgolemi nevozmozno koga pred nekoj izvesen period toj pak bese so mene na kratko i mi kaza mnogu raboti so koi me stavi vo misla. den deneska gi razmislvam i se poveke go ozivuvam faktot vo mene deka toj seuste me saka a i jas nego. No moznostite da bideme zaedno se premali od drugi nebitni pricini. no sekogas bese i zasekogas ke ostane edinstveno toa sto se uste go zboram sekomu koga i da mi go spomenat.- MOZEBI POSLE NEGO KE IMAM USTE MNOGU DRUGI ZA KOI KE VELAM DEKA GI LJUBAM, I KE STANAM ZENA, SO DECA, SEMEJSTVO, DOM... nO NIKOGAS NEMA DA GO ZABORAVAM ILI IZBRISAM OD SRCEVO EDINSTVENIOT KOJ GO SAKAV VISTINSKI I ZA KOJ ZNAEV DEKA ME SAKA VISTINSKI. ZASEKOGAS...Cry
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2007 во 17:39

ke go zaboravis vo interval koj iznesuva polovina od vremeto koe ste go minale zaedno

WinkStarWinkStarWink
Кон врв
magnolia Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај magnolia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2007 во 20:01

Da imav edna mnogu nezaboravena ljubov i uste se sekjavam mozebi uste mnogu dolgo vreme. Taa ljubov "dojde" koga bev vo tezok period vo zivotot koga mislev deka nikogas nemozam da sakam ama ete i taa ljubov pomina, zamina poradi nekoj raboti. Taka da vremeto se leci...se nadevam

Кон врв
John Lennon Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај John Lennon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2007 во 01:51
Vaka jas ke ja nadopolnam Magnolija....znajs i mene to mi se imat deseno,vo tezok period na edna predhodna vrska mi zapocna nova koja trase dolgo vreme veke edna godina...a sega i taa zavrsi,pa koja da ja pamtam od 2 vrski golemi - normalno i dvete zato sto bea preubaj samo dali ke imat i 3ta?!
Flower Power
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 10:50
Originally posted by svetlana svetlana напиша:

машките потешко се заљубуваат, ама и потешко забораваат, иако не покажуваат дека патат
а женските полесно се заљубуваат и полесно пореболуваат [IMG]http://www.forum.idividi.com.mk/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Tokmu taka,Svetlana a potoa se pretvorame vo skolka koja e hermeticki zatvorena.
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 22:33
togas e so nea a ne u pm ko sea....):P
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 22:57
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Nezaboravna ljubov e taa sto trae i sto mi e pred ocite, a tie sto bile . . .neka odat u pizdu mater

пак морам да го цитирам збунет...LOL неверојатно е колку убави постови имаш, за ова сосем се сложувам! се што поминало веке е подложено на времето кое брише се, така да само прашање  е колку ке те оседнува некој бивши, се додека не се појави нов LOLWink
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:23
Пред некој ден ми се јави Embarrassed Ке се видиме по 10 години Big%20smileBig%20smileBig%20smile 
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2007 во 15:39
Nezaboravna lljubov e taa sto bila najkasno do vcera
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 00:04
Прееска до 16.00 часот, теткицата, каде што бев штампачот од сервис да си го земам. , сега идеме на друга незаборевена љубов
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 17:00
... "Беше еднаш..."

и ден денес сум кога ќе се сетам

Изменето од Biba_G - 02.Декември.2008 во 17:01
Кон врв
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 21:22
Не ги заборавам моите прекрасни спомени, но не се плашам да созадавам и нови.
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 00:17
беше еднаш........и помина..бидејки јас морав да заминам...а можеби ќе траеше...само Бог знае
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.