IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често имате секс?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често имате секс?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 20>
Автор
Порака
John Lennon Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај John Lennon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2007 во 01:26
Najprvo zdravo na site Smile Jas sum nov clen na forumov pa morat da kazam deka imat interesni temi Smile Nemojte da pomislite deka sum nekoj seksualen manjak sto se zakaciv na ovaa tema ali taa prva mi se prikaza Smile Pa evo da iskomentiram na temava,neznam kolku e iskren forumov ali okej,jas ke si bidam iskren,pa seks....kolku cesto?! Smile hm....2 pati nedelno i toa za vikendi ali to bese do pred nekoe vreme...
Flower Power
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 00:08
мене брат ме утепаа, понекогаш си викам да тркнам да земам виагра на враќање дома. железо да беше ќе попуштеше.
секој ден!
морам да намалам малку.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 00:18
Abe ajde Forumov e poln samo so falbadjii koi ne ni znaat sto e sex a ne pak velat "go namalile seksot"demek.
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 00:34
Originally posted by John Lennon John Lennon напиша:

Najprvo zdravo na site Smile Jas sum nov clen na forumov pa morat da kazam deka imat interesni temi Smile Nemojte da pomislite deka sum nekoj seksualen manjak sto se zakaciv na ovaa tema ali taa prva mi se prikaza Smile Pa evo da iskomentiram na temava,neznam kolku e iskren forumov ali okej,jas ke si bidam iskren,pa seks....kolku cesto?! Smile hm....2 pati nedelno i toa za vikendi ali to bese do pred nekoe vreme...

..pred 40 godini?    
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 13:28
Mojata popularnost se namaluva, oti od sto mi e golem mu zakacuvam gevreci, a  u posledno vreme gi pravat potenki i kupuvam poveke od porano i sum izlozen na rashod, a ja ne pecalam tolku 
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2007 во 22:14
Od 4 do 5 pati
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2007 во 22:53
Nedomakini edni  Shocked
Кон врв
John Lennon Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај John Lennon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 18:37
eeee pa aman so toj post...kako so kaza falbadzii Smile morat da gi imat i takvi ali ne sum eden od niv,evo momentalno nemam imano sex 4 nedeliTongue ali dobro se snaogameSmile
Flower Power
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:40
U posledno vreme ic
Кон врв
B2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 361
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 20:22
10.165 iljadi pati godisno (sum gi broel)
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 21:51
не не не ги бројамммммWinkWink
Кон врв
B2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 361
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 02:08
PA I JAS PREKINAV DA GI BROJAM ZS NEMOZAM DA GI DOBROJAM(MI SE IZMESAA BROJKITE U GLAVA)SmileSmileSmileSmileSmile
Кон врв
Thor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Thor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:36
koga imav devojka... zavisi od periodi, se slucuvalo i po nekolku pati dnevno, a se slucuvalo i po cela nedela niso... sega koga nemam devojka... 1 mesecno ako se najde nekoja stara "drugarka" :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:39
Ja se ispostuvam, nesto kao klizma
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,107 секунди.