![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891892893894895 1769> |
Автор | |
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aman Djaki samo nesto baras
rabotava daj sta das
pa makar i adresa
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
la fille, daj mi janache , kaj se izgubi?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Djaki si e takov,Neni,
Vo potraga po nesto,,
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Pazi na kogo nudis,makar i porcija sladoled
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
e sega Val,
pa mislam deka dosega nikomu nisto loso ne sum napravil, i nikogo ne sum mu nastetil, ako ne e taka, neka me dmantira nekoj
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Val ma ne se sekiraj
Djaki moze samo dorucek da mi bide
a dobro bi mi dosol...
![]() |
|
![]() |
|
Ne,Djaki,
Daleku od loso pravenje,vo druga nasoka e predupreduvanjeto...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
абе многу гладни тука имало....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
pa i vo taa nasoka nikomu nisto ne sum napravil
![]() samo prazni vetuvanja, eba go
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
мене кафе ми се пие
![]() |
|
![]() |
|
e pa Dzaki e kako amaro, edna goltka i ogladnuva covek
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
e bosab
nema problem eve i kafe castam (_)
na zdravje
|
|
![]() |
|
edna sherpa ke ti dadam samo tancuavj ednas
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
џаки бе веке танцував ти реков врати се некоја страна наназад
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891892893894895 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |