|
Грди Тетоважи |
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е не дека го бранам бизнисот но имам слушнато повеке варијанти на тоа како тетоважата не е верски поддржувана и од христијаните и од муслиманите додека другите религии немаат ништо против тетоважата. За муслиманите баш и не ми е гајле но и нивното недржи со тетоважата,а за христијаните ми е криво бидејки тетоважата ги спасувала самите христијани од муслиманизирање(посебно 500 год. во Македонија)а сега кога немаат потреба од неа се прават на тошо и го препишуваат како голем грев |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава ја изгуби смислата
Грда тетоважа да пуштам да имам ама нема да ја ставам чисто да не бидам погрешно сватена... И јас имам грда тетоважа и што сега треба да ви ја покажам?Кога таа за некој може и е убава! Само може да се јаде бурек за свашта Иначе анакин душичко не се соблакам јас така лесно без чустава има сеуште такви луѓе верувај Изменето од SeXY - 31.Мај.2007 во 02:02 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе ти што толку лично ја свати темата,зборуваме општо а ти ако несакаш да учествуваш немораш
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само одговорив на анакин а иначе баш јас знам за темава никој не пуштил Грди тетоважи туку зботррат за дали треба или не да се тетовираме ајде ти регулирај кој оишува на темата
Изменето од SeXY - 31.Мај.2007 во 02:36 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си правиме муабет,исто како што не има оние што сакаме тетоважи така има и онакви што не сакаат тетоважи.Па ти иако се помалку оние што несакаат тетоважи нели со 20% според рамковен договор имаат право да се изјаснат и тие
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka nikoj ne rece dali treba ili ne treba da se tetoviras , toa e tvoj licen izbor, samo jas mislam kako i uste nekoi clenovi na forumot, deka site tetovazi se grdi. |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа следете ги вашите постови па после зборете и нормално прочитајте што се бара од темата (не зборете дека сите таттоо се грди туку ствете сликички од грди тетоважи кај што мајсторот бил лош)
Ајде еве една лично што ми беше посветена и јас ја посветувам ( си знае кој ) да види малце како е Уште од сега Среќен Роденеден се најубаво |
|
Thor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele koj e ovoj sto vakva tattoo mu osvetuvas tolku li ti e "drag" ??
p.s super forum, imam i jas nekoi sliki od grdi tetovazi, ali nov sum tuka, da vidam kako se stavaat sliki pa ke vidite sto e grda tetovaza!! |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку да помогнам,на овој линк има упатства како да се ставаат слики
Како да ставиш слика на иди види прочитај па ако има нешто нејасно слободно пиши порака |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(не зборете дека сите таттоо се грди туку ствете сликички од грди тетоважи кај што мајсторот бил лош)
nema potreba da stavame sliki, kaj i da vidis nekoj tetoviran grdo e |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе бутел пак наметнуваш твое мислење,забораваш дека комунизмот одамна заврши во Македонија и дека сите луѓе имаат право на свое мислење.
Инаку да појаснам се мисли на не убаво изработените тетоважи,или на оние тетоважи што не се по ваш вкус Ете бутел може да става слики од секакви тетоважи бидејки у глобала тетовирањето не го сака,е сега и ја не ги сакам плавушите но тоа незначи дека сите се ружни или дека сите се к*рви |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele SeXY kaj ja najde onaa grdotija od tetovaza, ona e tetovirano ili naskrabano so nalivpero
nemam poruzno videno od ovaa tetovaza
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bre Boogie, citaj pogore sto napisav, sekoj si nosi sam odluka...a za komunizmot ne zbori, Gruwevski e olicetvorenie na komunisticki diktator, ama toa e tema za tvojot podforum i bravo, primerot so plavusite e bas vistinskiot, a Sexy tebe podobro ke te razbere od mene |
|
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |