![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 860861862863864 1769> |
Автор | |
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДОБРО МА ОТИ СЕ НА КУП СТАВАШ ????????
![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
more jas nikogash ne bi mrdnala
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Djaki.pogresna ti e evidencijta na tvoite famozni lp-inja.....mislam deka bea nad 150,ne 72
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Se na kup,kolega...ne moze POINAKU...
I ti i Djaki...dobri ste vo recnikot...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
bese so stil i sepak izbrisav, nema osnova za BAN Jelacic
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
zaklela se zemlja raje
svaku tajnu da izdaje
...
mora se da kazes
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЏАКИ БРАТ КОЛКУ СЕ РАСИПАНИ ЖЕНИВЕ.... НИ СЕ ПРАВАТ ДРУГАРКИ ПРИЈАТЕЛКИ А САМО ГЛЕДАТ ДА НЕ НАМЕСТАТ ЗА БАН....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Изменето од DJAKONDO - 31.Мај.2007 во 13:27 |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Sami se mestite ,kolega.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Voljelo se dvoje mladih
sest mjeseci i godinu i htjedose da se uzmu oh aman, dusmani im ne dadose Razbolje se lijepa Fatma jedinica u majke zazeljela zute dunje oh aman, aman, aman zute dunje iz Stambola Ode dragi da donese zute dunje carigradske vrijeme proslo, al' ga nema oh aman, nit' dolazi nit' se javlja Kad se vrati sa dunjama sretne Fatmu na nosilima dvjesto dajem, spustite je oh aman, aman, aman trista dajem, otkrite je Da jos jednom vidim Fatmu oh aman, aman, aman moju Fatmu na nosila da bar jednom ljubim Fatmu oh aman, mrtvu Fatmu na nosila |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Djaki,pak pocna so OVIE FAMOZNI CITATI...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Djaki,nemoj sega vakvi stihovi....ne mi se place sega,pls |
|
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
ma sto stavavte na kup
nisto ne ve razbiram
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 860861862863864 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |