![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 859860861862863 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Djaki,kolku pati si bil razocaran od mene....i kolku te drzi toa
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДЕМЕК...........
АБЕ ОСТАЈ РАБОТАТА....
ГЛЕДАЈ ЗАДОВОЛСТВОТО ....(Т.Е. НАС ТУКА) ![]() Изменето од PITU GULI - 31.Мај.2007 во 13:12 |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
PITU brat, so tebe sekogas sum bil iskren, od 11 maj (otogash drzam evidencija) na Val sum i pratil 73 LP, samo na 4 mi ima odgovoreno, ito : Djaki ne se trudi za dzabe, ne odgovoram na LP |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
vo glavno 5 minuti, a vo ekstremni slucaevi i do 15 minuti
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЗНАЧИ ЏАКИ ТАА ОДАМНА Е ОЛАДЕНА КОН НАС....
А ЈАС ЗАБЕЛЕЖАВ ДУРИ КОГА ПРЕСТАНА ДА МЕ ГУШКА....
ЕБА ГО....
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
sram te bilo, do koga ke te ucam; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од DJAKONDO - 31.Мај.2007 во 13:17 |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ДИГАЈ РАЧНА..................!!!!!!!!!!!
БРИШИ ПОСЛЕДНОТО........ Изменето од PITU GULI - 31.Мај.2007 во 13:16 |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Izvadete me od usta,kako mozete cel den samo mene da me spomnuvate
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
evo i mene
![]() ah pusta rabota
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
EVE ME I MENE TUKA SUM SEGA KONECNOOO |
|
![]() |
|
Ke Ve baniraat EJ....pazete sto pisuvate
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МОРЕ ЕЛА ВАМУ ....
![]() ![]() ![]() ![]() И НЕМОЈ ДА СИ МРДНАЛА ОД ТУКА....
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
neni zdravo i od mene
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 859860861862863 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |