![]() |
|
Што сакаат девојките... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 38> |
Автор | |
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PAK NE SI JA PROCITALA TEMAVA T.E.PODTEMAVA TAKA DA IZVINI
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
ERROR JBG,
![]() |
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
zanci sto sakaat devojkite da se drzime do temava, non stop se pravat deka se znaat deka nonstop se upravo no uvek gresat so iskljucivost koga ke kazat te sakam e togas se 100,2% u pravo kako sto bi rekol amdi bajram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Ghost - 27.Мај.2007 во 03:13 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Milicok, a da kupime tepih ? - Begaj, ma znaes deka sme u kriza ! - A be cucicko, ljubov moja, znaes kolku ubavo ke dojde, pa koga ke me nalegnes na noviot tepih, a ? - Dete! Daj dva komada ! |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
јас пак се чудам зошто жена ми запна за тоа теписите, нови та нови!
и тоа два комада! ете што сакале ... |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
auuu,dogi,...a,be ti stvarno si imal ,...7 po pet,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
koga bi znael, bi se culo za mene, a ne ovaka od sto ne me primetuvaat mozam slobodno da im go ukradam mobilniot i pak nema da me zabelezat
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
kakva definicija:)
nema ni edna greska:)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
se razbira deka parite se najvazni za mnogu devojki a za mene da bide ubav, iskren, dobar i brz i izdrzliv
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
more mnogu sakas ti......
![]() ![]() Изменето од Eleni - 30.Мај.2007 во 17:46 |
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Mozam samo da vi kazam na site maski deka devojkite ne sakaat da im odat po gazot oti ke go zloupotrebat toa!
Na niedno zensko ne smee da se veruva,nitu ako si gi sece venite. Ako zenata bila dobra i gavolot ke se ozenil,zatoa pocrvenel od nervoza! Zenskite sakaat alat koj ke gi raboti dobro i maz,a ne papucar! |
|
Just love
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
more i toa kako go sakat....onaka musko!!!
![]() |
|
![]() |
|
John Lennon ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
ah jas mislam zenskite deka sakat masko so ke im odi po gaz,so ke go vlezet za nos pa taka se ke imat, i razbiranje,i slusanje i alat i sve sve
![]() |
|
Flower Power
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
еве конструктивен коментар:
девојките сакаат мажите да се нежни, дарежливи, смешни и полни со знаење. но најбитно е да не се познаваат измеѓу себе! Изменето од Eleni - 30.Мај.2007 во 17:46 |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |