|
Како да побегнам од се? |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e sekogas ok i so dzoint
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џоинт викаш а ? ХМ шо знам коа ќе те плесне паранојата у глава ќе те трати од земја и нема да знаеш од кој ѕид да си ја удриш главата , али па ти пробај па кажи како е .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikako moze samop povremeno
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja praam " Astralna Proekcija" i kaj i da e ke mu ja zduvnam za stalno
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога си сам и тажно е сеееее
земи пиштол и убиј се |
||
maruska
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes kako marta , na svetov ima poveke od 6000000000000 luge , siguren sum deka ke najdis drug , e sea ako nesto se prekinalo ili zavrsilo taka trebalo da bide i da ostane-zavrseno , padovi i usponi toa ti e zivotot , najdi si nov fraer i gotova rabota , samo ne dozvoluvaj starata da ti ja ugusi novata veza
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj ke begas ti .............sedi tuka da ne si mrdnal ke nema koj biseri da redi na forumov(i toa e darba)
Изменето од zeznata - 28.Мај.2007 во 20:57 |
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemoj da begas,razmisli dali si navistina edinstvenata licnst koja se nasla na kor-sokak?!?Dokolku si vo sostojba da im podaris na drugite luge barem malku socustvo,zosto toa da ne go napravis na samata sebe?
zapomni:Greskite nema da te ubijat ,no gorcinata i besot sekako deka ke go storat toa.Pogledni gi drugite okolu sebe - sekoj se probiva napred i si go bara svojot pat.Zosto togas ti se povlekuvas namesto da odis napred?
p.s.kade i da odis nikogas nema da izbegas od samata sebe!
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako se potpres na vremeto cekas da izbrise sve, se zaeba, vremeto brise sve znaes koga?.. koga ke si so novo fraerce!, zatoa kako sto rece Hektor :"najdi si nov fraer i gotova rabota , samo ne dozvoluvaj starata da ti ja ugusi novata veza "
|
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e vazno koj ti go skrsil srceto i ne e vazno kolku toa navistina ke boli. Vazno e seto toa da se pomine vo drustvo na prijatelite.
|
||
a4ko
Нов член Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa najdi si nov
|
||
aaaaaarfyrtyhrthtgfrhty
|
||
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prifati ja vistinata i uzivaj.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moment na beganje me potsetuva kako tempiravme da i se kacam u 23 : 55 h , za nova godina. Dodeka drugite si cestitaa nie bevme izbegani vo svetot na teskata e*acina
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |