|
Што сакаат девојките... |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 38> |
Автор | |
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PAK NE SI JA PROCITALA TEMAVA T.E.PODTEMAVA TAKA DA IZVINI
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ERROR JBG,
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zanci sto sakaat devojkite da se drzime do temava, non stop se pravat deka se znaat deka nonstop se upravo no uvek gresat so iskljucivost koga ke kazat te sakam e togas se 100,2% u pravo kako sto bi rekol amdi bajram
Изменето од Ghost - 27.Мај.2007 во 03:13 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Milicok, a da kupime tepih ? - Begaj, ma znaes deka sme u kriza ! - A be cucicko, ljubov moja, znaes kolku ubavo ke dojde, pa koga ke me nalegnes na noviot tepih, a ? - Dete! Daj dva komada ! |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас пак се чудам зошто жена ми запна за тоа теписите, нови та нови!
и тоа два комада! ете што сакале ... |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu,dogi,...a,be ti stvarno si imal ,...7 po pet,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga bi znael, bi se culo za mene, a ne ovaka od sto ne me primetuvaat mozam slobodno da im go ukradam mobilniot i pak nema da me zabelezat
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva definicija:)
nema ni edna greska:)
|
|
|
|
magnolia
Нов член Регистриран: 29.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se razbira deka parite se najvazni za mnogu devojki a za mene da bide ubav, iskren, dobar i brz i izdrzliv i sto uste ne.....
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more mnogu sakas ti......
Изменето од Eleni - 30.Мај.2007 во 17:46 |
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam samo da vi kazam na site maski deka devojkite ne sakaat da im odat po gazot oti ke go zloupotrebat toa!
Na niedno zensko ne smee da se veruva,nitu ako si gi sece venite. Ako zenata bila dobra i gavolot ke se ozenil,zatoa pocrvenel od nervoza! Zenskite sakaat alat koj ke gi raboti dobro i maz,a ne papucar! |
|
Just love
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more i toa kako go sakat....onaka musko!!!
|
|
John Lennon
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah jas mislam zenskite deka sakat masko so ke im odi po gaz,so ke go vlezet za nos pa taka se ke imat, i razbiranje,i slusanje i alat i sve sve
|
|
Flower Power
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве конструктивен коментар:
девојките сакаат мажите да се нежни, дарежливи, смешни и полни со знаење. но најбитно е да не се познаваат измеѓу себе! Изменето од Eleni - 30.Мај.2007 во 17:46 |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |