![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 830831832833834 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolega....sega sfativ...
Ti si TOJ FAMOZEN GOSTIN
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pa ke prodolzime mila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ana, da znaes kakov tip mi sedi vo dnevna, i ti ke se razvrednis pokraj nego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ako,mila...samo poleka so sukaloto...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
caoooo do utre ubav den vi posakuvam |
|
|
|
![]() |
|
togash sedi tamu file
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
a be kazete m isto e SUKALO, da se vklucam i jas vo muabetov
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АМА ЈАС НИШТО НЕ ТЕ РАЗБИРАМ...
![]() КАДЕ СУМ ГОСТИН ЈАС ????????????
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Tetine, daj kazi mu na Dzaki sto e sukalo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ТОА Е ОНА БЕЗ КОЕ ЖЕНИТЕ НЕ МОЖАТ ДА ЗАМИСЛАТ НИШТО ...
КОЛКУ Е ПОГОЛЕМО И ПОДЕБЕЛО Е ПОДОБРО....
АМА ДО ОДРЕДЕНА ГРАНИЦА....
АКО Е ПРЕТЕРАНО ГОЛЕМО ИМ БЕГА ОД РАЦЕТЕ ТЕШКО ГО УПРАВУВААТ...
А ГО КОРИСТАТ СЕКОГАШ КОГА ИМААТ СЛОБОДНО ВРЕМЕ ,А СКЛОНИ СЕ И ДА ОДЛОЖАТ НЕКОЈА РАБОТА ЗА БИДАТ СО СУКАЛОТО...
ТОА Е НИВНИ ЉУБИМЕЦ.....
АРНО ЛЕ ТИ ОБЈАСНИХ ????
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
a isto sukalo koristat sekogas ili ....
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
tetine, maher si za objasnuvanja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ti trebase da mi objasnis ti si jazicar...
a koga sme kaj jazikot, se lize li toa cudo
![]() ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ПА САКААТ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРААТ И ДА СПОРЕДУВААТ ..
НО КОГА НА КРАЈ ЌЕ ГО ДОБИЈАТ ВРАЦЕ ОНА ШТО ИМ Е ТАМАН ПО МЕРКА СЕ ТРУДАТ ДА НЕ ГО ИСПУШТАТ СЕ ДОДЕКА ГИ ЗАДОВОЛУВА НИВНИТЕ ПОТРЕБИ....
АКО ЗАБЕЛЕЖАТ ДЕКА ЈА ГУБИ ФУНКЦИОНАЛНОСТА НЕМА ДА ОТСТАПАТ ОД НАМЕРАТА ДА ГО ЗАМЕНАТ ПО БИЛО КОЈА ЦЕНА....
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 830831832833834 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |