![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 823824825826827 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Djaki...ama na kratko pominuvaat....ne na dolgo
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
guzva i toa haos ete sega nemam nikoj |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Fille...a be kaj si??
Pak na rucek...po francuski sendvic
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Три непишани правила:
1. 2. 3. * * * - Што е избалансиран буџет? - Кога должиш онолку колку што си потрошил. * * * - Која е најголемата навреда во Шкотска? - Ќе ми платиш ти за тоа! * * * - Зошто телевизијата никогаш нема да ги замени весниците? - Со телевизор не се тепаат муви! |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
..... IJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Знаете ли како навиваат навивачите на Фљамуртари!
- Телефони, дригитрони, фљамуртари шампиони! * * * Женоооооооо, добив на лото! Пакувај ги куферите! - Леле, леле, кај ќе ме носиш, на море или на планина? - Море кај сакаш само излагај од дома!!! * * * Разговараат Трпе, Трајче и Ивица. - Трпе: Леле она мојана жена колку е глупа. Купила машина за перење а уште немаме спроведено струја! - Трајче: А она мојана купила компјутер без монитор!! - Ивица: Еј луѓе, тоа не е ништо, онаа мојана секој ден си става по три кондома во ташна, а нема пенис!!! Како најдобро се мачи мува? - Ќе ја затворите во тегла, и пред неа ќе лижете лајно! * * * Се пушта плавуша на некој тип во кафиќ. - Како се викаш бе к*ре! - Жан Клод Ван Дам! - Уф, баш би сакала да спијам со вас четворицата. |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Зошто плавуша става џоинт меѓу гради?
- За да ги надува. * * * Му се јавува Мујо од Сараево на Хасо во Белград и му вика: - Хасо, брате молим те, да ти ја пратам Фата таму, овде у Сараево многу се пука. - Абе Мујо, будало една, ако се пука у Сараево, овде уште повеќе ќе се пука. |
|
|
![]() |
|
Зошто палвуша на сабајле си ги трие очите?
- Зошто нема јајца за да си ги почеша! |
|
|
![]() |
|
Си доаѓа дома пензионер и
гледа како некоја згодна девојка му го пребарува станот. -Леле,дедо те молам не викај полиција,еве прави ми што сакаш,само немој да викаш полиција. Дедово среќен ја легнува,и пробува еднаш,два пати,три пати и на крајот вика: -Море дај јас да си викнам полиција! |
|
|
![]() |
|
И ЈА БЕ ЏАКИ И ЈА.........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
jao sto ja volim pozoriste
i ja, i ja
ali ne u svojoj kuci
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Pak za plavushi kolega... A znam deka obozavas plavushi |
|
|
|
![]() |
|
АБЕ НЕ СЕ ТИЕ ОД МЕНЕ ВИЦОВИ....
ВАЛ....
А НЕ СЕ НИ ЗА ТЕБЕ....
ЕБА ГО....
ОСВЕН АКО СИ СЕ ПОЗНАЛА НЕКАДЕ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ha,ha Jaki se nepishanite pravila... 1. 2. 3. |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 823824825826827 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |