![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 822823824825826 1769> |
Автор | ||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne be se salam..bezopasen sum
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
Влегува пијаница во такси и вика:
- Вози на железничка станица. - Па, веќе сме на железничка станица. - Еве ти пари и друг пат немој толку брзо да возиш! * * * Го прашуваат еден милионер како се збогатил: - Прво најдов една рѓосана игла. Ја исчистив и ја трампав за две рѓосани. Ги исчистив нив, па ги трампав за четири рѓосани.... и така неколку години додека не умре баба ми и ми остави неколку милиони. |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
Разговараат двајца студенти:
- Абе, овој професоров е многу глуп. - Зошто? - Па научил 14 јазици, а се оженил со жена која не му дава до збор да дојде. * * * Двајца ненормални играат фудбал. После некое време едниот извикува: - ПОЛУВРЕМЕ!!! Сега ти си топката. |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
ЈА ТЕ СМЕАМ СЕ....
ЧИТАМ ВИЦОВИ...
||
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
АНА МАРИЈА СЛАБО ДЕНЕС ....
ГУЖВА А ????
|
||
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Cao,M@$terceeeeee Bidi miren vo shkolo |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Djaki...aloo...sto se iznasmeaaaaaaa
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Оди Стојан на гости кај братучед во
Хрватска и заѕвонува на врата: -Тко је? -ТСтојан. |
||
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
koa ti velev
![]() ![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Vickast PETOK,DENESNIOV
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Зошто во град има се повеќе плавуши?
- Па, не знаат да се вратат дома. * * * Професор прашува студент по медицина: - Колега, како ќе познаете дали некоја жена е бремена? - Па, ќе има голем стомак и пеги по лицето. - Аха. А јас имам ли голем стомак? - Да. - Имам пеги по лицето? - Да. - Е, па, кога ќе чуеш дека сум се породил, дојди да ти напишам шестка. * * * - Како најлесно да удавиш плавуша? - Стави и огледало во полна када. * * * - Зошто на Егејците им се големи носовите? - Затоа што воздухот е бесплатен. * * * Прашуваат еден Македонец што ќе прави со парите ако добие 100.000 марки на лото: - Па, со половината би се раздолжил. - А со другата половина? - Еее, тие ќе причекаат малку. |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 822823824825826 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |