![]() |
|
Мал пенис или вибратор? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Автор | ||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
па кога ништо не криете у последно време, како може да не знам ![]() ![]() ![]() ти што повеќе сакаш секси? мал пенис или вибратор, али само помеѓу овие два избери, немој одма други предлози да даваш ![]() ![]() ![]() Изменето од Ghost - 22.Април.2007 во 12:41 |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
|
kakvo e toa uzivanje so vibrator treba da sum od grob stanata da nemam e*ac pokraj sebe,bolje mal k*r i so nego da otkries ubavina vo seksot otkolku plasticen pa uste i na baterii vibrator
|
||
![]() |
||
BiggieSmalls ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
![]() ![]() ![]() Според овоа испага: мал к*р = бесплатно ебање вибратор = сметка за батерии ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
||
![]() |
||
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
|
bolje beplatno e**nje otkolku arc za baterii za mrtov k*r.zasteda na pari-letna avantura vo potraga po 'golem' k*r
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
................a,ti sakash poveke pomal",.... ili pogolem,a?
Изменето од Eleni - 23.Април.2007 во 21:12 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
ne sakam da me 'mava'pogolem i ne trcam po golem alat.ne patam kako nekoi zeni bash pred se mazeni koi se falam so 'golemiot' alat na maz im,so toa mi dava na znaenje da ima samo dobra fantazija.
|
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
10+ Изменето од Eleni - 27.Мај.2007 во 16:47 |
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
природно си е природно
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
se soglasuvam so tebe
||
![]() |
||
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
temava postavete ja i za maskiot pol , ne samo za zenskiot... ima pomagala i za maskiot pol... inace od prirodno nema podobro....bas sakav edna kukla da si kupam ama se predomisliv...kuklata samo placese hahahah
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
koj ima mal k*r,....golem mu e pokazalecot!.....za uteha.
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
|
sreden
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Вибратор, дилдо, стално ги прават пристојна величина, така да ја би се одлучила за нив, нормално доколку нема подобар човечки избор во моментот
![]() Мало? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
josip bros tito ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
|
pa ne e bitna goleminata naj vazno da e tehnicar za da moze da ja zadovoli .....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |