|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 107> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj toa?koj na koj ?a?a?
P.S.mona ako sakas da se tepame...ajde...spremen sum |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASTER vo ponedelnik ne uceme, praznik e tuka
jupiiiiiiii abe nejkam da se tepam deneska, imam gooooolem vikend sega |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe...pa i nie imame praznik bevcera ne ucevme...denes ne ucime...sabota nedela...pa pa pa...4 dena
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ako de, nie ucivme i vcera i deneska, ama vo ponedelnik nema da uceme, taka da 3 dena freeeeeeeeeeee
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prestana olujata vo skpovtorno se vtativ
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More ako zeam kais i koga bi ve grabnal, pa udri po gol gaz, udri, udri, da ne mozete da sednete nedela dena, pederista edni namesto da se drzat oni ke se tepaat
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe...ne sum jas kriv...mona prva mi pobara ferka...i ja kako MUZ...ne smeam da kazam NE...taka da....i vozvrativ...ama zavrsija konfliktite...ne se grizi
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c c cc abe koj go izmoca zidov ?
breeee kolkava fleka ima sega |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade be?ne sum jas..zimi sve...mozno e zbunet da e...pomina od ovde pred malce
|
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE sum ni jas sega idam . . . Inace so ljepo drustvo i taka . . . Demek spremame nesto za na fakultet . . . Pederska rabota . . . |
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej...ama aj aj...ne zabusavaj ti mnogu mnogu...te nema na forumov u posledno vreme...(ZBUNET....SO VIKAS DA GO NAJDEME DA MU GO DOTERAME PAMETOT....A?)
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrzuvanje na drvo i so stapce so trnja po gol gaz , sljas, sljus i so koprivi za kraj
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da...najdobro resenie
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima de se znae koj e, dezerter od pederskite redovi , a i Mona nema lesno da si pomine, oti na sto lici vovce bez lokomotiva
Изменето од zbunet - 26.Мај.2007 во 18:03 |
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |