![]() |
|
Дали жените обожаваат да мастурбираат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Автор | |
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakaat duri poise od nas maskite mislam vo edna partia sex
|
|
![]() |
|
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Da,zenite obozavaat i sakaat koga nekoj drug namesto niv masturbira odnosno i go nadraznuva klitorisot.
![]() Изменето од gocefbn - 26.Мај.2007 во 16:58 |
|
Make love and respect your profession
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Abe, kaj se zenskive da ni otkrijat, nekoja tajna
|
|
![]() |
|
Sokol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Се собрале машки и си дискутираат за мастурбирање, што има лошо во тоа? Оп,темава била за жените... |
|
(\_/)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Izgleda zasekogas ke ni ostanat enigma, a nie ke talkame niz mrakot, pagajki niz raznorazni dupki so nebrojni povredi i luzni
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Има пак мажи кои сакаат да гледаат додека жената го прави то, но подобро е некој друг во секој случај
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
normalno toa e prirodna potreba na sekoj covek bez razlika na pol
nema zena koja ne mastrubirala barem ednas(a takvite se retki) site zeni mastrubiraat samo od vas maskite covek nesmee da zucne vednas i stavate etiketa itn. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од zeznata - 27.Мај.2007 во 00:36 |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
obozavaat ami sto...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Thor ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Definitivno poveke masturbiraat od maskite, samo sto ne sakaat toa da go kazat javno, t.e ni so najbiskite drugarki ne go zborat toa, mnogu im e intimna taa tema, a kaj nas maskite se znae... :)
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Е сега незнам дали повеќе ама до некаде у право си ![]() |
|
![]() |
|
Ne znam, bas, oti ja mojot so rakavici go fakam, oti na golo ke se izgre*am po racete
|
|
![]() |
|
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Mi go prepustaaat toa zadovolstvo mene dodeka jas gi izveduvam drugite "operacii"i taka pooolni race rabota vo istiot moment dodeka organite za vnatreshni raboti solidno funkcioniraat
![]() |
|
![]() |
|
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Ako insistiras da ti kazat toa ke go napravat i ke ti pokazat kade treba i ta da fatish za da sfatish ![]() |
|
![]() |
|
Tie tajni treba sam da gi otkries bidejki e pointeresno. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |