IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Возење во автобус!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Возење во автобус!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
Snajper Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Мај.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snajper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 14:02
л

Изменето од Snajper - 23.Мај.2007 во 14:07
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snajper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 14:03
Сигурен сум дека те интригира.....
но јас нема да бидам тој што ќе ти каже....
ПРОБАЈ и види си сама......
качи се у автобус и одбери некој фраер што ќе ти се допадне...........залепи се до него и залепи му ја раката на “К____“ као случајно.......
Баш ме интересира дали фраерот ќе се тргне од тебе а и дали ти ќе се навлажниш........
П.С. Без љутиш....Smile
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 14:10
Bez ljutis ama ova za mene e nezdravo.
Zasto bi mu ja stavila rakata na k... ne gledam vakov nacin za ako sakam nekoj da me "navlazni" da bide na ovoj nacin, da se navlaznuvam od nekoj koj ni malku ne mi znaci a nitu nekad ke go vidam, izvini ama ne mi e zdravo.
Ti uzivas vo ova , "uzivaj" i ponatamu sepak pri zena , se zadovoluvas i se palis na zeni devojki vo avtobus.Confused
I nisto ne mi dade na znaenje od kade ova kaj tebe, ednostavno mi kaza, probaj!Mojata svest ne dozvoluva vakvi manijacki raboti.Izvini BEZ LUTIS.Moe mislenje, kako sto i ti mislis deka toa e ispravno i ok, jas go mislam sprotivnotoWink

атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snajper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 14:18
АПСОЛУТНО...нема лутење.....
Е и друго нешто.... малце интимно али нема везе.....пак без љутиш.......... сексот (односно љубовниот живот) со жена ми ми е супер и стварно уживам (а и она) и тоа мислам дека е заслуга баш поради таа перверзна нишка што ја носам во себе..........Wink
Сакав само да кажам дека љубовниот живот не ми трпи....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 14:28
Ja opravduvam sekoja "perverzija" na bracnite partneri, sustinata na seksot , ljubovniot zivot e tokmu skriena vo ova.Zatoa ne gledam zasto bi barala taka receni ludosti i nezdravi perverzii nadvor od ona koe veke go imam i ona sto za mene ne e normalno.
No, ako uzivas vo ova, tvoe pravo, no jas eve iskreno ne sakam da se najdam vo avtobus osobeno so nekoj koj ima vakvi nameri.Wink
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snajper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 14:43
Во секој случај секој има право на свој избор.
Јас знам дека има многу кои поделиле вакво искуство....
Јас се сметам себеси доблесен што проговорив...
Прво за луѓето како тебе што би сакале да избегнат таква ситуација да бидат свесни за нејзиното постоење.....и второ за луѓето на кои им се допаѓа таа идеја да имаат можност да проговорат....

Иначе со сета почит на изборот.....Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 14:52
Jas so golema pocit kon tebe Snajper sto prv progovore za ova,a mnogu ne bi se osmelile, duri  mnogu ne bi iskomentirale dal sakaat il ne,  dal se "palat" na vakvi stvari ili ne.Wink
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snajper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 15:05
Едно големо БЛАГОДАРАМ до тебе Мисица,

Истовремено ги поттикнувам другите со слични искуства или свое мислење да проговорат на темава....

И, без да се фалам...јас изгледам доста добро и скоро секогаш мирисам убаво.....можеби и затоа мојата игра ја прифаќаат....Повторувам НЕ САКАМ ДА СЕ ФАЛАМ
предупредувам дека по Скопскиве автобуси се мотаат такви типови да ти се згади живот од нив што од изгледот...што од нивната миризба.....
Предупредувам на нивното ОДВРАТНО присуство во градскиот превоз и нивните обиди за залепување до некое згодно газе.......сцена од која мене лично животот ми се згадува..............
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 15:47
Eden sofer kazuvase kako ponekogas fakaat trlaci, si gi nosat u garaza i im praat redenka od iznenaduvanja
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 16:41
Aaw... Dead Гаднооо... Не се возам многу често во автобус, избегавам заради тоа што не ми е пријатно... А верувај дека сега уште толку ќе избегавам  заради ова што го прочитав.... Ужас.... Dead А иначе во случај да ми се случи такви нешто... Типот ќе добие 1 шамар најмалку... Ако не и клоца кај што не треба LOL па да не му текне веќе никогаш на таква ствар... DeadDeadDeadDeadDead
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 17:06
Искрено, не ми се допаѓа тој вид на задоволство, доколку моја девојка, дојде кај мене и ми каже дека некој се триел од неа, би збеснал, а сигурно не би останал само на тоа знаејќи се себеси... 
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 17:35
Ja koga bi go znael trlacot, kao slucajno bi go butnal pod avtobus
Кон врв
Sokol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2007
Поени: 93
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sokol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2007 во 19:39
Ne znam perverzno mi e, a mi se ima sluceno vo srednoskolski godini nekoe trljanje vo avtobus, mi teknuva nesto, sepak ne odobruvam za vozrasen covek.
(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2007 во 20:05
ne sum probal, ne ni mi teknalo slicno, sum se zapalil vo diskoteka, kafic i slicno ama ne u taa faza za da dojdam do orgazam sam, nego do faza da se trudam da ostvaram orgazam so devojkata po koja i sum se zapalil, sto e i normalno. A sam vo javnost hmmm i ne mi e bas sexy i interesno, ali toj sto saka neka uziva vo toa - no ne opravduvam da zasmeta na drug koj ne uziva vo toa.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.