|
Возење во автобус!!! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Snajper
Нов член Регистриран: 21.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
л
Изменето од Snajper - 23.Мај.2007 во 14:07 |
|
Snajper
Нов член Регистриран: 21.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурен сум дека те интригира.....
но јас нема да бидам тој што ќе ти каже.... ПРОБАЈ и види си сама...... качи се у автобус и одбери некој фраер што ќе ти се допадне...........залепи се до него и залепи му ја раката на “К____“ као случајно....... Баш ме интересира дали фраерот ќе се тргне од тебе а и дали ти ќе се навлажниш........ П.С. Без љутиш.... |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez ljutis ama ova za mene e nezdravo.
Zasto bi mu ja stavila rakata na k... ne gledam vakov nacin za ako sakam nekoj da me "navlazni" da bide na ovoj nacin, da se navlaznuvam od nekoj koj ni malku ne mi znaci a nitu nekad ke go vidam, izvini ama ne mi e zdravo.
Ti uzivas vo ova , "uzivaj" i ponatamu sepak pri zena , se zadovoluvas i se palis na zeni devojki vo avtobus.
I nisto ne mi dade na znaenje od kade ova kaj tebe, ednostavno mi kaza, probaj!Mojata svest ne dozvoluva vakvi manijacki raboti.Izvini BEZ LUTIS.Moe mislenje, kako sto i ti mislis deka toa e ispravno i ok, jas go mislam sprotivnoto
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Snajper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АПСОЛУТНО...нема лутење.....
Е и друго нешто.... малце интимно али нема везе.....пак без љутиш.......... сексот (односно љубовниот живот) со жена ми ми е супер и стварно уживам (а и она) и тоа мислам дека е заслуга баш поради таа перверзна нишка што ја носам во себе.......... Сакав само да кажам дека љубовниот живот не ми трпи.... |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja opravduvam sekoja "perverzija" na bracnite partneri, sustinata na seksot , ljubovniot zivot e tokmu skriena vo ova.Zatoa ne gledam zasto bi barala taka receni ludosti i nezdravi perverzii nadvor od ona koe veke go imam i ona sto za mene ne e normalno.
No, ako uzivas vo ova, tvoe pravo, no jas eve iskreno ne sakam da se najdam vo avtobus osobeno so nekoj koj ima vakvi nameri.
|
|
|
Snajper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во секој случај секој има право на свој избор.
Јас знам дека има многу кои поделиле вакво искуство.... Јас се сметам себеси доблесен што проговорив... Прво за луѓето како тебе што би сакале да избегнат таква ситуација да бидат свесни за нејзиното постоење.....и второ за луѓето на кои им се допаѓа таа идеја да имаат можност да проговорат.... Иначе со сета почит на изборот..... |
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas so golema pocit kon tebe Snajper sto prv progovore za ova,a mnogu ne bi se osmelile, duri mnogu ne bi iskomentirale dal sakaat il ne, dal se "palat" na vakvi stvari ili ne.
|
|
|
Snajper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно големо БЛАГОДАРАМ до тебе Мисица,
Истовремено ги поттикнувам другите со слични искуства или свое мислење да проговорат на темава.... И, без да се фалам...јас изгледам доста добро и скоро секогаш мирисам убаво.....можеби и затоа мојата игра ја прифаќаат....Повторувам НЕ САКАМ ДА СЕ ФАЛАМ предупредувам дека по Скопскиве автобуси се мотаат такви типови да ти се згади живот од нив што од изгледот...што од нивната миризба..... Предупредувам на нивното ОДВРАТНО присуство во градскиот превоз и нивните обиди за залепување до некое згодно газе.......сцена од која мене лично животот ми се згадува.............. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden sofer kazuvase kako ponekogas fakaat trlaci, si gi nosat u garaza i im praat redenka od iznenaduvanja
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaw... Гаднооо... Не се возам многу често во автобус, избегавам заради тоа што не ми е пријатно... А верувај дека сега уште толку ќе избегавам заради ова што го прочитав.... Ужас.... А иначе во случај да ми се случи такви нешто... Типот ќе добие 1 шамар најмалку... Ако не и клоца кај што не треба па да не му текне веќе никогаш на таква ствар...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено, не ми се допаѓа тој вид на задоволство, доколку моја девојка, дојде кај мене и ми каже дека некој се триел од неа, би збеснал, а сигурно не би останал само на тоа знаејќи се себеси...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja koga bi go znael trlacot, kao slucajno bi go butnal pod avtobus
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam perverzno mi e, a mi se ima sluceno vo srednoskolski godini nekoe trljanje vo avtobus, mi teknuva nesto, sepak ne odobruvam za vozrasen covek.
|
|
(\_/)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum probal, ne ni mi teknalo slicno, sum se zapalil vo diskoteka, kafic i slicno ama ne u taa faza za da dojdam do orgazam sam, nego do faza da se trudam da ostvaram orgazam so devojkata po koja i sum se zapalil, sto e i normalno. A sam vo javnost hmmm i ne mi e bas sexy i interesno, ali toj sto saka neka uziva vo toa - no ne opravduvam da zasmeta na drug koj ne uziva vo toa.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |