IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 70>
Автор
Порака
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:47
Нека прави што сака... ама нека си најде работа да не биде зависна од никого...

Ах да заборавив да напишам дека кога ќе си најде работа, ќе му биде уште поатрактивна на 21годишниот...LOLLOLLOL

Изменето од влечка - 21.Мај.2007 во 13:54
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:03
koga nejze i odgovaraat tipci na 21 godina, me interesira kerka i so kakvi ke e vo sema [LOL

i kao odgovor , neka fura so dvajcata , nisto nema da izgubi ionaka em i stiska em i piska
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 23:21
Таа врска со младиот дечко нема да успее. Тој сигурно има родители и тие ќе му ја растурат работата.

Жената можеби не го сака мажа си, но сепак ги врзува една многу јака врска, а тоа е детето (кое е адолесцент). Како ќе изгледа во очите на ќерката таа врска? Гледано според годините, тој дечко треба да биде дечко на ќерката, а не на мајката!!!

Најдобро е таа тоа дете да го заборави и да си ги расчисти сметките со сопругот, да најде работа и да си створи живот....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 23:25
Koa ke dojdam na vlast, ja se toa ke uapsam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 10:07
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Koa ke dojdam na vlast, ja se toa ke uapsam
LOLLOL od ovoj triagolnik , kogo ke "uapsis", zenata, mazot ili tipot na 21 god, ili ja grabas kerkata od 15 godini i begas LOLLOL
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 10:13
Site
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 16:55
Greska, ovie se za dozivotno u "Bardovci" ili od niv sapun da se naprai
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 18:52
Да имас 21 година или малку повеќе и да одиш со постари тоа не можам да го смислам
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 19:03
I jas ne znam sto gledaat . . . Mozda iskustvo ama ima i mladi iskusni . . . LOL LOL LOL
STRUGA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 11:08
Se zanesuvaat! ako bila postara bila poiskusna, znaela poveke trikcinja vo krevet, abe aj ofucana nekoja koj se ne ja pominal, pa i se naredile godinite kako nizalka onaa turska redenica i upecuva mladi naivni majmuni , ke gi vrze, posle ke mu se nametne i op ovoj slap brak, e posle toa koga ke progleda ovoj sto ima do sebe, ke trcaat po sudovi. a vinovnikot ke go baraat na druga strana , vo xxxxxx osoba

Изменето од MisIcA, - 23.Мај.2007 во 11:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2007 во 15:52
Misica nema nikogas da ostari i sekogas ke ne ima takvi sto ke trzame po nea
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2007 во 17:42
Originally posted by marence marence напиша:

Да имас 21 година или малку повеќе и да одиш со постари тоа не можам да го смислам

jas sum 21 godina i posto se nekoi stari manijacista mi se pustaat -bez decko sum Confused
ali podobro mi e vaka bez decko otkolku da lezam vo krevet so nekoj starec , da me dopira , auuuu bjak ConfusedConfusedConfused
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2007 во 21:51
mnogu si vo pravo. jas imav takov period koga bev bez decko dolgo vreme, samo starci mi se lepea i toa imase i epten postari. sega so deckoto sum na sigurno na nekoj nacin, znaes, koga imas decko si go drzat jazikot zad zabi, i toa ti prija. a koga si sama mnogu zborat i toa epten napadno pa duri se osekjas ko da licis na tipicna k*rva a ne na normalna devojka. lek-fati si decko. naucnicite tvrdat deka idealno masko za vrska e ne postaro od 7 godini, demek toa e granicata za idealna vrska.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2007 во 13:28
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Misica nema nikogas da ostari i sekogas ke ne ima takvi sto ke trzame po nea
LOLLOL e da de jas sum plus besmrtna LOLLOLLOL.daj  sto se 28 godini, a za ponataka nadvoresniot lik ke bide samo maska za ona sto ke straee vo mene.protiv starosta nemoze nikoj, ovde nema pardon , za sekoj e ednakva Big%20smile

a na temava mrazam goooolema razlika na devojki koi trzaat pred se materijalno po postari, ( ova go srekavam sekojdnevno kade sto sum ) ne bi mozela da se pomiram so nekoj da sum sto moze da mi e tatko, nitu pak so nekoj koj e pomlad od mene, na koj moze da mu bidam "pogolemata" sestraDeadmislm deka imam edna idealna razlika so mazot mi Big%20smile, se razbira postar eTongue

Изменето од MisIcA, - 10.Јуни.2007 во 13:30
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.