IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што ако девојката е нерасположена за секс
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ако девојката е нерасположена за секс

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 20>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 16:58
A be ako neke, znaci se cuva za drug i tocka
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 08:37
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

A be ako neke, znaci se cuva za drug i tocka

togas drugarka i ke go dobie....
Кон врв
B2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 361
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2007 во 23:40
AKO NE E RASPOLOZENA KE JA RASPOLOZIS FINO LEPO KUKLO KE TI DADAM BOMBONCESmileSmileSmile
Кон врв
Thor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Thor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2007 во 00:28
Bombonce,lizavce.... eheheh
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2007 во 02:17
ma ako treba i na vodno ke ja nosam samo da ja raspolozamSmileSmileSmileSmileSmile
Кон врв
танки Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај танки Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 09:06
СЕ  Е  ВО   ПРИСТАПОТ  КОН  ЛИЧНОСТА.
СИТЕ  САКААТ  СЕКС.
ТОА  Е  ДВИЖЕЧКА  СИЛА  ВО  ЉУБОВТА.
А  РАСПОЛОЗЕНИЕТО  ДОАГА ОД НАТРЕ  И  АКО  ТЕ  САКА  КЕ ТЕ РАЗБЕРЕ.
АКО НЕ СУМ РАСПОЛОЗЕН  ЗА СЕКС  НЕМОЗАМ ДА СЕ РАСПОЛОЗАМ  ПОД НИЕДЕН УСЛОВ  А  АКО  СЕ СЛОЖАМ НА  СЕКС   И  ОДГЛУМАМ  ДЕКА  СУМ РАСПОЛОЗЕН  САМО  СУМ  НАПРАВИЛ МЕСТО  ДА МИ ГО НАПРАВАТ И МЕНЕ  ИСТОТО.  А  СЕКС  БЕЗ  ЧУСТА  НЕ  Е  СЕ   СЕКС.
НЕ ПРОБУВАТЕ  ДА ЈА РАСПОЛОЗИТЕ ЗА СЕКС  САМО  БИДЕТЕ  ПОКРАЈ НЕА  СЛЕДНИОТ ДЕН КЕ БИДЕ ПОИНАКУ.  Wink
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 09:40
Sekogas treba da postoi rezervna ljubovdjika vo toj period.A i ne e losa ideja bidejki prirodata si go ocekuva vetuvanoto.Nema lutenje.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 12:27
ke si masturbiram pred nea, pa ako ne i e zal, znaci ne e za mene
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тврдим Да Сам Непобедлив

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2007 во 00:42
ova decava mnogu se razbiraat vo ljubovta samo ljubov samo vaka samo vaka a se gi ima po klipovi i poslem ljubov ke mi kazuva(ne za droga cisto za ljubov) c cc c c Angry
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2007 во 08:34
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

ke si masturbiram pred nea, pa ako ne i e zal, znaci ne e za mene

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 18:12
ke pustam LP so prasanje dali ke mi dae, na site forumdziki i valjda edna ke se smiluva 
Кон врв
John Lennon Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај John Lennon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 18:26
Ednostavno nemat da imam sex.Radi sto ako najstojuvam i po moeto nastojuvanje za sex bi imale,ali znam deka nemat da e dobar,moe mislenje e to da se imat koga i dvajcata bi bile spremni Smile
Flower Power
Кон врв
Thor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Thor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:38
moze da se proba da se ubedi, ali stvarno ona ako ne saka, togas toa ne bi bilo seks, i bilo nesto bezveze... samo kolku da svrsis!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 12:40
Ke i se pozalam na drugarka i
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.