![]() |
|
Lyrics |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 127128129130131 172> |
Автор | |
морски ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Песен за родителите и децата - Диана Експрес
Нищо, че ги носим в сърцата си и мечтаем да ги видим хора. Трудно се разбираме с децата си, даже и когато си говорим. Припев: За тях ежедневно, за тях ежечасно се грижим, но нещичко все не достига А всичко е толкова просто и ясно, спомнете си какви сме били дечурлига. Хвалим ги и съдим прибързано, мъчим ги в нашите калъпи, Към себе си държим ги вързани, казвайки че много са ни скъпи. |
|
![]() |
|
морски ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Скакауец - Хиподил
Скакауец! Скакауец!? Скакауеец? Скакауец Скакауеееец Нема да се пуашиш к-оопеуе У е с к и ! Ц С К А ! Цески, Уесека Скакауееец Нема да се пуашиш копеуе Гуей го тии Хуйган Полицай с пистоует Оуе-уееее! Нема да се пуашиш копеуе Сеуенин с куело, куебуйв, с теуефон Кеуеме!! Загуедах се, миуо мишуенце ха-ха Ауангуе- не е зуе Thank u be уе мен Няма да се пуашиш к-оопеуе Уиуипут, с интеуект, с убуекуо в куектив Уебуебия Няма да се пуашиш ко-опеуе Айде мойто момче, айде кажи го пак, знам че го желаеш Тебе не ти требва жокер, ти си от там You can do iiit! Я го знам беее Скакауееееец Е-е-е, ти се ууя, по-уекичко го казвай уе уеко вуево Науи си поуигуот Уигофуен, уигофуен А-а-а-а-а-а! Уимонче с уед Пиуе със зеуе- това ние много добре го знаеме, хе-хе хе! Уесно немаа Нямя да се пуашиш копеуе Мисуиш уи? Елементарно Уотсън! Пеуена Миуи-ваниуи Скакауееееееееееец. Изменето од морски - 19.Мај.2007 во 00:04 |
|
![]() |
|
Propaganda - Sparks
"Hello soldier boy," oh boy, she's spewing out her propaganda, propaganda Might makes right, though you are wrong, you're right to fight her propaganda, propaganda, propaganda "Come to our side," she does say "Come on over," she does say Well I don't need more Competition for Her affection You should fight on Fight on Over there |
|
![]() |
|
Ако спреш - ФСБ
Колко хубави неща с тебе всеки ден се разминават. Колко капки от дъжда без да видиш, бързо се търкалят. Колко дребнички зърна от голямо сито се отронват. Колко време излетя - твоите твърди крачки го догонват. Кажи “стоп” и задръж стрелката! Кажи “стоп”, дъх поеми! Кажи “стоп” и във тишината за миг спри да бъдеш все първи ти! |
|
![]() |
|
Ship Of Fools - Robert Plant
On waves of love my heart is breaking And stranger still my self control I can't rely on anymore New tides surprise my world it's changing Within this frame an ocean swells Behind this smile I know it well Beneath a lover's moon I'm waiting I am the pilot of the storm Adrift in pleasure I may drown I built this ship it is my making And furthermore my self control I can't rely on anymore I know why I know why Crazy on a ship of fools Crazy on a ship of fools Turn this boat around back to my loving ground Oh no, oh no Who claims that no man is an island While I land up in jeopardy More distant from you by degrees I walk this shore in isolation And at my feet eternity tries ever sweeter plans for me I know why I know why Crazy on a ship of fools Oh, crazy on a ship of fools Turn this boat around back to my loving ground Oh no, oh no Ship of fools Turn this boat around back to my loving ground Oh no, oh Crazy on a ship of fools Oh, crazy on a ship of fools Turn this boat around back to my loving ground Oh no, oh no Ship of fools |
|
![]() |
|
RAIN - Uriah Heep It's raining outside But that's not unusual But the way that I'm feeling Is becoming usual I guess you could say The clouds are moving away Away from your days And into mine Now it's raining inside It’s kind of a shame And it's getting to me A happy man Why should you want to Waste all my time The world is yours But I am mine Rain, rain, rain in my tears Measuring carefully my years Shame, shame, shame in my mind See what you've done to my life See what you’ve done to my life |
|
![]() |
|
Иде вятър - ФСБ
Както страдаме от грипове и целуваме от скука, иде вятър и напипва във живота ни пролука. Както вярваме във слухове и навиваме обиди, въздух в стаите избухва - иде вятър, иде… Хей, иде вятър, иде… Сепнато от сладък спазъм, вдига времето камшика, песента която пазим, вятър тананика. И косите ми сивеят, и душата ми отлита. Хей, иде вятър, иде… |
|
![]() |
|
Smoke on the water - Deep Purple
We all came out to montreux On the lake geneva shoreline To make records with a mobile We didnt have much time Frank zappa and the mothers Were at the best place around But some stupid with a flare gun Burned the place to the ground Smoke on the water, fire in the sky They burned down the gambling house It died with an awful sound Funky claude was running in and out Pulling kids out the ground When it all was over We had to find another place But swiss time was running out It seemed that we would lose the race Smoke on the water, fire in the sky We ended up at the grand hotel It was empty cold and bare But with the rolling truck stones thing just outside Making our music there With a few red lights and a few old beds We make a place to sweat No matter what we get out of this I know well never forget Smoke on the water, fire in the sky |
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Море малка моме иииий! Море Митра пее на реката Митре ле ий, Митре ле, Море море, пее, море море ий Ено хооооооо-а-а-а-а-а а-а-а-а-а а-а-а Море лудо младо конче язди Митре ле ий, Тара-ду-да дай-ду-дара, Тара ду дай ду дара дара ду да Хей! |
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Сънувах странен сън -
всички ние бяхме големи жълти тикви, които спокойно си растяха в задния двор на естрадната музика. Един ден стопанинът дойде, огледа ни, откъсна ни, наряза ни на парчета, поръси ни хубаво със захар, изпече ни в една фурна, натовари ни на една талига и тръгна по белия свят да ни продава. Мене ме продаде на две момчета с кожени якета - те ме опитаха и ме изплюха - не обичали сладко. В този миг аз се събудих и изкрещях: Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно. Драги посетители, добре дошли в ресторант "Ера". Персоналът на заведението, начело с главния готвач Марко Марков, който в момента приготвя специалитета си от бели и черни клавиши, ви пожелава приятно прекарване и добър апетит. Шеф дьо сал - Иван Латинов - барабани. За вашето настроение се грижи оркестър с диригент Иван Несторов - бас. И накрая - конферанс, илюзии и сценична акробатика - Любомир Малковски - китара. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно. Така, сега можем да попееме заедно. Готови ли сте? (Е-е-е-е) - гледайте Марко: Не е лесно, не е лесно да си (тиква). Още веднъж: Не е лесно, не е лесно да си (тиква). Може и по-силно: Не е лесно, не е лесно да си (тиква). За последен път: Не е лесно, не е лесно да си (тиква). Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква, тиква, тиква, тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно. Изменето од m__g__ - 13.Мај.2007 во 00:30 |
|
![]() |
|
Вълчи Времена
Виж нощта - остана без луна Вълчи вой смразява ми кръвта Страхове, зверове, Подивели от бяс ветрове Как да живеем днес В тези вълчи времена Знам, всичко се продава Дори и твойта душа. Отровен прах от каменни лица Изгубен рай - угаснали слънца Грехове, викове, Надолу ме дърпат ръце. Как да живеем днес В тези вълчи времена. Знам всичко се продава Дори и твойта душа. Грешката не е в тебе, Грешен е света. Как да живеем с теб Трябва вълк да си сега. |
|
![]() |
|
Вече 290000 пъти гледано и 2200 коментара.
Малкия светъл прозорец - Щурците Малкият светъл прозорец снощи до късно не спа, |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Mojot Svet - Karolina Goceva
Najna najna, nanana najna Najna najna, nanana najna Najna najna, nanana na Nokva so senki pak zboruvam Moram od sebe da pobegnam Tri angeli me cuvaat Odam po vistinski pat Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna duša balkanska Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna duša balkanska Sonce me budi vo postela Pesna me gali vo dušata Tri spomeni što bolea Vecno gi izbrišav jas Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna duša balkanska Music is the only world for me In my world we live in harmony Music knows no creed or colour Day by day we live our dream Najna najna nanana najna Najna najna nanana najna Najna najna nanana najna Nanana najna Nanana naina Music is the only world for me In my world we live in harmony Music knows no creed or colour Day by day we live our dream Music knows no creed or colour Day by day we live our dream |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Serebro "Song #1" |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 127128129130131 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |