![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 725726727728729 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od sliki,vesnici....naslovni nema fajdeeeeeee |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЗДРАВО АНА МАРИЈА
АЦИКА
КОЛЕШКЕ ЏАК
....................
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
oooooo.......baraj ja, najdi ja i javi se..ne gubi vreme..mozda ke ti digne slusalka...
![]() ![]() ![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
..MADE IN MACEDONIA...........
![]() ![]() ![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pitu i ..... to su srca dva
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НЕМА МЕСТО ЗА ИНСИНУАЦИИ ЏАК...
ЈАС СИТЕ ЖЕНИ ГИ САКАМ ....
ТОА СИТЕ ГО ЗНААТ ДЕ...
Е СЕГА МОЖЕ НЕ СИТЕ БАШ ИСТО....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
, ama so koja ja imas naredeno rabotata
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
КАКВА НАРЕДЕНА РАБОТА ЏАКИ???
![]() ![]() ![]() ![]() ТЕ МОЛАМ БИДИ КОНКРЕТЕН....
И ДИРЕКТЕН....
ЈАС НЕМАМ НАРЕДЕНО НИКАКВА РАБОТА .....
![]() |
|
|
![]() |
|
So taa sto ke mu dade.............. ....salata,rakija, rucek,vino, kafe..............i podobar son..
![]() ![]() ![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Sto da mu dade trucker ?
![]() |
|
![]() |
|
ЗНАЧИ ВО ПРАВО СЕ ДАМИТЕ КОГА ВЕЛАТ ДЕКА СЕКОЈ МОЖЕ СЕ ДА СИ ПОМИСЛИ...
ЈАС ПАК МИСЛЕВ ДЕКА ТИЕ ПРЕТЕРУВААТ...
НО ВО ПРАВО БИЛЕ...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mashki muabeti...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
citaj podobro i podolu....
![]() ![]() ![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 725726727728729 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |