IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 717718719720721 1769>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:13
Cestitki za 1000
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:13
Zdravo Ana....zdravo devojcenceeeeeee
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:14
Mnogu strani ste napravile devojce...ama uceniceto ja grabna 1000
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:17
zdravo VallHug

ova uceniceto, dojde, zede i pobegnaLOLLOLLOLLOLko ucenik na trucker da eLOLLOLLOLLOLLOL
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:18
HugFille,bas kako ucenice na trucker...nema dva dena kako sto se pojavi...i vednas,,,TROFEJ VO RAKA
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:19
jas mislam deka sepak ke se vratam vo krevet i ke otspijam uste eden saatSleepy
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:20
opasen e maliot, nema stoLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:22
Kade vo  krevet,fille na vakvo vreme?
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:24
zdravo valTongue
kako si milaTongue
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:24
mnogu lesno i ednostavno Vall, samo od stok ke se prefrlam vo krevet i ke dremnam uste saat vreme, mnogu mi se spieSleepySleepySleepy
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:26
Ana,dobra sum i jas...stom ima sonce sum raspolozena,,,
Kako e Struga>>
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:27
Togas fille..odi,ponankaj uste malku..
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:28

Нормални, просечни, мажи е она што жените го бараат на долги патеки, а "супермажите" ги сметаат за несериозни и премногу добри за да бидат вистинити".
Тие исто така веруваат дека таквите мажи се повеќе склони кон неверство. Научниците од Универзитетот во Среден Ланкашир барале од студентките да оценат фотографии на 60 мажи според нивниот физички изглед.

Потоа биле изабрани шест мажи со одличен изглед, шест со просечен и шест со неатрактивен изглед. Испитаниците потоа покрај сликите за изабраните18 мажи и податоци за нивните животи (години, што бараат од партнерката, и нивното лажно занимање).

Професиите биле бирани спрема важноста: оние со висока важност - архитект, директор, средна - учител и патнички агент, и низок статус - поштар или градинар. Психолозите изабрале 186 студентки со просек од 23 години и ги замолиле да го оценат секој маж по критериумот - партнера на долги патеки.

Се покажало дека мажите со среден статус кои добро изгледаат многу подобро се котираат како долгорочни партнери од оние со висок статус. Оние со неатрактивен изглед и лоша професија биле оценети најлошо.

nesto za dobro utroLOLLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 08:29
otidov da spijam, pozdrav, ke se citneme podocnaWink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 717718719720721 1769>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.