IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте неверни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте неверни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 39>
Автор
Порака
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 19:23
Originally posted by gocefbn gocefbn напиша:

denas site se neverni

a da ne globaliziras koga ne znaes kade si gi stavat qurovite???

ako nemas karakter za da bides veren........porasni
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 20:11
nevernive se bezkarakterni ili hedonisti hehe ajde moze i da se zlobni i sebicni koi sakaat bez usul da si ja zadovolat potrebata da setnat malce i naokoluLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 21:10
ova definicija za neverni lugje?LOLLOLLOL
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 21:54
da da za lugje kao tebeLOLLOLLOLLOLLOLmala shala znaeshWink
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 23:34
флертот е здрава работа, тоа не значи дека сите по дефиниција се неверни
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 01:01
veren sum,.,...ama .samo po potreba!LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 12:57
...i sto treba sega da napisam...deka sum neveren i aj cao....LOL
   Pa cekajte malku,temava da ja razrabotimeEmbarrassed.

Neverstvoto se javuva poradi nezadovolstvo vo edna ljubovna vrska ili brak, koe treba da se razresi.
  So neverstvoto se resavavaat mnogu problemi i voopsto ne treba so toa covek da  se  preokupira tuku naprotiv,treba da go prifati kako takvo!
      Zenata koja ja respektiram i toa vo pogolema mera otkolku sto treba e neverna bidejki i e potrebno vnimanie a toa koj ke go napravi ako ne nekoj sloboden i ugleden , intelegenten covek  koj  ja poznava i  te kako  zenskata priroda  bidejki  e  taa e "zakon"!. Znaci zenata  je bara  srekjata  i   radosta  na toj zenskinacin BIDEJKI E ZENA I NEJZE I TREBA MALKU LJUBOV,POCIT I RAZBIRANJE!
      Otkako ke zavrsi so toj cin togas srekjata  koja ja pridobila  ja spodeluva so svoeto semejstvo  ili potocno,so svojot maz.
Mesto za ljubomora nema!Samo taka moze da se opstane  Tongue

Make love and respect your profession

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:13
go znaeme toa......
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:24
Originally posted by marence marence напиша:

флертот е здрава работа, тоа не значи дека сите по дефиниција се неверни

Flertot i ne mora da se svati kako neverstvoWink

Изменето од Eleni - 22.Мај.2007 во 12:51
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 23:36
Originally posted by gocefbn gocefbn напиша:

...i sto treba sega da napisam...deka sum neveren i aj cao....LOL
   Pa cekajte malku,temava da ja razrabotimeEmbarrassed.

Neverstvoto se javuva poradi nezadovolstvo vo edna ljubovna vrska ili brak, koe treba da se razresi.
  So neverstvoto se resavavaat mnogu problemi i voopsto ne treba so toa covek da  se  preokupira tuku naprotiv,treba da go prifati kako takvo!
      Zenata koja ja respektiram i toa vo pogolema mera otkolku sto treba e neverna bidejki i e potrebno vnimanie a toa koj ke go napravi ako ne nekoj sloboden i ugleden , intelegenten covek  koj  ja poznava i  te kako  zenskata priroda  bidejki  e  taa e "zakon"!. Znaci zenata  je bara  srekjata  i   radosta  na toj zenskinacin BIDEJKI E ZENA I NEJZE I TREBA MALKU LJUBOV,POCIT I RAZBIRANJE!
      Otkako ke zavrsi so toj cin togas srekjata  koja ja pridobila  ja spodeluva so svoeto semejstvo  ili potocno,so svojot maz.
Mesto za ljubomora nema!Samo taka moze da se opstane  Tongue

Сакаш да кажеш дека во филмот кој ти се врти во глава, за твојата ситуација, ти си Ричард Гир (Richard Gere)?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 23:38

не мора да занчи дека само во такви ситуации , може онака да си сака излез, промена а со женаму /мажи да е се окWink
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 23:56
koja gleda po drugi, nedomakinka e,od nea odzak ne cadi i tocka 
Кон врв
blesaf Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blesaf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 02:46
така е....
Кон врв
mALEFACTOr Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2007
Локација: Yugoslavia
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mALEFACTOr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 13:14
неверен сум но малку само.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.