|
Родителски грешки |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј не те подржувам тука , збунет си малце на тематикава , баш напротив меѓѕсебниот муабет е клуч за разбирање и компромис, сега не и секогаш нормано сите сме различни особено родителите и децата 9генерации се во прашање) ама сепа успех е да се има компромис а не инает
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne postoi razbiranje, a ni muabet koga ima jaz megu generacii, sto znaci se e "Bingo"
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може да се има разбирање бре може а тоа се постигнува со комуникација и норман сега бев инает и брзање знаци квалитетна комуникација а не со нискости од типот на инат издеравање, закани....
така енма да се дое до решение па ни за помал проблем |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што ти??
ајде ерор уште ли си у време на раѓање или отопосле се шалам Изменето од SeXY - 21.Мај.2007 во 23:39 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se toa fino izgleda, arno ama ako go razligavi ke se kacuva na masa koga se jade, ke gi brka prijatelite na roditelite so nepodnoslivo odnesuvanje, a ona ke vika : - Nemoj mamicko , dodeka i ja rascepuva glavata so tvrd predmet
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OTOPOSLE?
SO ZBOR KJE E? NO MI SE SVIGJA KJE GO KORISTAM CESTO OD SEGA NO NEZNAM KOGA TREBI DA SE UPOTREBI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmmm da vo zivotot pravat lugeto roditelski gleshki no ne vo extremnosti pa sigurnoooooooo
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da se vnimava pred decata , decata se` kopiraat
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Golem procent od roditeli treba da se strelaat ili kastriraat za da se ovzmozi razvivanje na zdrava mladina
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam "proceduralna" ... roditelite ne gresat ... tolku umot im sechi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали е грешка или не?? дали тоа ќе биде пресудно во понатамошниот живот на децата... нивното име?
Таткото Heath Cambell ( 35 ) и мајката Deborah ( 25) биле многу разочарани и љути кога една слаткарница во New Jersey одбила да им направи роденденска торта за нивниот син , со порака на неа ,, За многу години Adolf Hitler,, …всушност така се викал нивниот тригодишен син… истата слаткарница ги одбила да направат торта и за двогодишна сестричка Aryan Nation ( во превод ” аријанска нација “)..кога го прашале зошто така го нарекол синот… тој објаснил дека му се допаѓало името и дека тоа било моментално единствено во светот… децата растеле во една куќа каде било скоро све во знак на Hitler, таткото дури носел оригинал нацистички чизми за кои велел дека му припаѓале на некој германски војник од Втора Светска Војна… родителите се изјаснувале дека не биле расисти самиот факт било присутни неколку деца на роденденот од мешана раса… само не верувале во мешаноста на расите , а посебно се чуделе зошто сите биле шокирани кога ќе го слушнеле целосно името на нивниот син, оти велеле дека требало да се гледа напред а не назад во историјата… Изменето од bijonse1 - 12.Март.2011 во 22:16 |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sudir na interesi gledaj napred a pochituvaj go sopstvenoto minato ., taka postapil ovoj naci., so ogled na toa deka cela eu e vo nezavidna sostojba po odnos na natalitetot., ., zoshto voopshto ne se chudam na se poveke rastechkiot "nacionalizam"i nadoagjanjeto na neo nacite e neminovno i samo e vreme vo prashanje ., da ne se razbereme pogreshno no nivnata pogreshna politika si go stori svoeto., tie ke se izvlechat no ramkovniot ke ni ostane
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mоите и те како ми згрешиле. Јас психолошки го имам разработено тоа во мене и ги гледам грешките. Негацијата и минимализирањето не ми помогнале никогаш, но тоа не значи дека сум им смртно лута и дека се истурам врз нив на било каков начин. Еден дел од мене разбира дека луѓе се пред се, грешат, не знаеле дека нивниот начин на воспитување ќе има лошо влијание на моето понатамошно развивање, но таа лутина ми треба затоа што во нејзе има доволно енергија за да ги скршам пораки кои сум ги примила од нив. Ги разбирам, но не можам да ги оправдам, не сеуште.
Мајка ми е почината, но татко ми со и ден денес буквално со неговото однесување ме вади од такт понекогаш, но среќа сега сум веќе голема, нели, сега сум позрела особа во години во кои јас сум способна да се грижам за себе, но нивните постапки со кои напишале цела приказна за мене која ја живеам денес и во која верувам дека е моја ми е навистина тешко да ја сменам. Бара труд и време. Па што ми преостанува освен да вложам труд и да си дадам време? :) |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |