|
Родителски грешки |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | ||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Obicno e taka no ovojpat so greskite na decata kon roditelite. E dobro ajde ednas da gi ostavime na raat roditelite neka zivurkaat malku i oni. Pa nema smisla poveke dosta se zrtvuvaa i oni. Pa neli se i oni dusicki? |
||
Make love and respect your profession
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво е да не оосѕтават и тие малце сами со своите одлуки да живуракем наместо патетично да падавичат со некој контрола врз нас- мн голема роителска грешка
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za tebe prostotija i neobrazovanost se isto? |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
n
Изменето од beleg - 13.Септември.2007 во 07:22 |
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да но истите можат да влијаат што знам ги знете ли родителските закани ??
ете тоа е неопростливо |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас сакам и да си се зезнам во врска со изборот на партнерот ЈАС да си се зезнам, за после никој да не ми е крив, а не да елиминирам некој само затоа што на татко ми му се видел ко нездрав, па после да се каам цел живот...
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па на другарка ми и бранат да иде со дечко и
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a kolku godini ima drugarka ti?
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
20 г има и забрана за да се гледа со дечкото
Што знам мислам дека заббраните треба да се во опубертет а после 18 више секој си е свој човек или па се додека сам не си заработуваш и не се мислиш дали ке ти платат школарина |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmm, poveke mi lici toa na ucena, ako se gledas so toj decko, ne ti plakame skolarina.... . Vo sekoj slucaj neubav naci, a drugarka ti e polnoletna i moze malku i da se sprotivstvai na svoite roditeli.
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
баш така како уцена . што знам најубаво е со детето да си отворен , директен , искрен за да истото го бараш и од него , на тој начин и ке ти каже што намерава во животот , што сака во него и од него....
|
||
laky
Нов член Регистриран: 19.Мај.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bidejki veke sum roditel mozam samo da komentiram deka vospituvanjeto na deca e najvaznata rabota vo zivotot na sekoj roditel.Jas se trudam sekoj den da bidam podgotven da gi soslusam svoite deca i da gi posovetuvam za raboti koi i samiot sum gi proziveal.Iskreno od srce.
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Laki па така и треба јас многупати кажав дека најбитен момент е да се биде искрен и директен со секое дете Така се свара нормален контакт кои секако може само на добро да воиди , секоја казна е за лошо , според мене и непродуктивна.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poremeteno dete slepo gi slusa svoite roditeli, a normalnoto gi smeta za gnjavatori i dava otpor, znaci sa obiduva da bide samostalno. Dijalogot e nevozmozen, samo prazna demagogija, deteto ke si go najde svojot pat
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |