|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 70> |
Автор | |
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека прави што сака... ама нека си најде работа да не биде зависна од никого...
Ах да заборавив да напишам дека кога ќе си најде работа, ќе му биде уште поатрактивна на 21годишниот... Изменето од влечка - 21.Мај.2007 во 13:54 |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga nejze i odgovaraat tipci na 21 godina, me interesira kerka i so kakvi ke e vo sema [LOL
i kao odgovor , neka fura so dvajcata , nisto nema da izgubi ionaka em i stiska em i piska |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таа врска со младиот дечко нема да успее. Тој сигурно има родители и тие ќе му ја растурат работата.
Жената можеби не го сака мажа си, но сепак ги врзува една многу јака врска, а тоа е детето (кое е адолесцент). Како ќе изгледа во очите на ќерката таа врска? Гледано според годините, тој дечко треба да биде дечко на ќерката, а не на мајката!!! Најдобро е таа тоа дете да го заборави и да си ги расчисти сметките со сопругот, да најде работа и да си створи живот.... |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koa ke dojdam na vlast, ja se toa ke uapsam
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Greska, ovie se za dozivotno u "Bardovci" ili od niv sapun da se naprai
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да имас 21 година или малку повеќе и да одиш со постари тоа не можам да го смислам
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas ne znam sto gledaat . . . Mozda iskustvo ama ima i mladi iskusni . . .
|
|
STRUGA
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se zanesuvaat! ako bila postara bila poiskusna, znaela poveke trikcinja vo krevet, abe aj ofucana nekoja koj se ne ja pominal, pa i se naredile godinite kako nizalka onaa turska redenica i upecuva mladi naivni majmuni , ke gi vrze, posle ke mu se nametne i op ovoj slap brak, e posle toa koga ke progleda ovoj sto ima do sebe, ke trcaat po sudovi. a vinovnikot ke go baraat na druga strana , vo xxxxxx osoba
Изменето од MisIcA, - 23.Мај.2007 во 11:11 |
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Misica nema nikogas da ostari i sekogas ke ne ima takvi sto ke trzame po nea
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum 21 godina i posto se nekoi stari manijacista mi se pustaat -bez decko sum ali podobro mi e vaka bez decko otkolku da lezam vo krevet so nekoj starec , da me dopira , auuuu bjak |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu si vo pravo. jas imav takov period koga bev bez decko dolgo vreme, samo starci mi se lepea i toa imase i epten postari. sega so deckoto sum na sigurno na nekoj nacin, znaes, koga imas decko si go drzat jazikot zad zabi, i toa ti prija. a koga si sama mnogu zborat i toa epten napadno pa duri se osekjas ko da licis na tipicna k*rva a ne na normalna devojka. lek-fati si decko. naucnicite tvrdat deka idealno masko za vrska e ne postaro od 7 godini, demek toa e granicata za idealna vrska.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a na temava mrazam goooolema razlika na devojki koi trzaat pred se materijalno po postari, ( ova go srekavam sekojdnevno kade sto sum ) ne bi mozela da se pomiram so nekoj da sum sto moze da mi e tatko, nitu pak so nekoj koj e pomlad od mene, na koj moze da mu bidam "pogolemata" sestramislm deka imam edna idealna razlika so mazot mi , se razbira postar e Изменето од MisIcA, - 10.Јуни.2007 во 13:30 |
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |