|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 107> |
Автор | |
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusam ama ne mozam da komentiram . . . Da bev poaren mozda . . . Denes sum mnogu razocaran . . . Ne znam zosto denov taka mi trgna . . .
|
|
STRUGA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako si stvarno peder ne smees da dozvolis, da ti padne raspolozenieto
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet, ubavo mu kaza, pa on sega pak neka ide neka e.. nesto
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utrooo...ja sea samo sto stanav...vcera zaglaviv na msn do 4 saat so edna drugarka...uste ne sum rasonet...i daj uklucete se ne me nervirajte
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej smeniv avarar
tuu nema nikoj od pederive da me pofali |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доста интереснo песниче за Педери. Во песнава се спомнува и Боки и Азис. . Вреди да се слушне. Клик .
Specijalno za nas--pederite |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj posle ke ja slusnam moname mrzi sea...slusam muzikainace...ovde vo sk...ne poplavi dedo boze
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako be ve poplavi??
pa kaj vi e cadorot? e sega ke veslate a ? |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe nemas pojma kako vrnese preeska...ko cunami da ne udri
ej mona..me interesira neso...zasto eden den imas germansko zname...drug den svedsko?a? |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASTER jas odsekogas sum bila za Swedska druze i nikako da mi se ispolne zelbata da odam tamu, planirav da go ostavan germanskoto zname, ama swedkoto poveke mu odgovara na avatarot
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da daodgovara...i sea ti si zamisluvas...demek u swedska si a...inace super avatar4e
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahha ne se zamisluvam deka sum u swedska oti cimerkata non stop germanski mi zbore glavata mi pukna
inace ko sum na forumot se cuvstvuvam kako da sum vo makedonija, zatoa mi e merak da si pisam so vas tuka |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehe....turi sea makedonsko zname
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe pederi edni....znaci stvarno ste pederi...2 dena ve nema
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |