IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 675676677678679 1769>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 21:49
ccccccccc, znaci mora da bila nekoja teska dosada stom si moral da ja zadovolisLOLLOLLOL
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 21:53
abe bivsa...pa me tormozese da i objasnam zasto sum i raskinal...bla bla bla..LOLLOL
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 21:55
eh tie bivsite se sekogas najproblematicniLOLLOLLOLLOLLOLLOL
i i objasni zosto i raskina ili morase na delo da i pokazes?LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:05
abe...malce me fati vinoto...pa morav na delo da i pokazamLOLLOL
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:06
a kakvo vino piese?Big%20smile
ej, a be ti si maloletnik, kako ti dozvolija da pies vino?ShockedShocked
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:10
eeeeeee sea pa i ti...spricer samoBig%20smilepa matura ednas prai bratuced mi...aj sea ne me karajLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:12
e stom e taka opravdano. samo pazi da ne te naceka policijaLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:15
ma kakva policija...LOLLOLlele ej...sedevme do 7 saat sabajle..i togas si legnav..u 7:00...a stanav u 10:00 sabajle...i koga si dojdov doma ne spiev...ama ni ic ne mi se spie...cudo nekoeLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:20

e do godinite eLOLLOLLOLLOLna 15 godini mozes da izdrzis i 10 dena bez spienjeLOLLOLLOL

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:22
abe 17 imam eeeeeeLOLLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:23
lele sum te napravila pomal, prostevaj, epten zaboravena sumLOLLOLLOLLOLstarost ludost sto ke pravisLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:26
aj prosteno ti e...ti zatoa izglea tolku me obvinuvase za vino so sum pielLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:28
e zatoa, da znaev deka stanuva zbor za nepolna godina ne ni psomnuvavLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2007 во 22:31
hehehe...dobro profesorke...ajde cao sea...te ispocastiv dosta mislamLOLLOL...odam da kasnam neso...deneska nisto ne sum jadenLOLLOLajde cao...pozdrav4eSmile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 675676677678679 1769>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.