|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Автор | |
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne iskazuvam ljubomora, iako ja cuvstvuvam. Prvo istrazuvam za da bidam siguren, pred da dejstvuvam.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto ako dobies pogresna traga i malku poveke docna za da dejstvuvas,a znaes deka si mozel da go sprecis toa namesto da go lecis?Da bideme realni-site se ljubomorni,samo sto nekoi luge toa mnogu dobro go prikrivaat(sto i toa ne go opravduvam),moe e da si kazam sto mi preci,a negovo e dali ke dozvoli nesigurnosta sto toj mi ja nabiva od X pricini da mu ja unisti mozebi i edinstvenata sansa za da bide vistinski sakan i sreken
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu pametno od tvoja strana. ti davam raka za toa...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja procitav cela tema od 1 do 18 stranica, BRAVOS za site vas na temava, kaj sto i kuce i mace se uedineti vo edno.retkost na ovoj forum
ljubomorna ne sum, maz mi veli deka sakal ponekogas da sum pokazela ljubomora.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се помалку и помалку... ама тоа колку е добро, толку и не чини.
испаѓа дека ти е сеедно, и рамнодушноста полека но сигурно ке си се протне |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубомората е нај голем непријател на љубовта затоа што имагинацијата здивува кога ке видиме дека тој шо го сакаме го привлекува некој друг . Овој тип на страв сигурно станува реалност ако не се неутрализира .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум воопшто љубоморна, нека го живее животот се му дозволувам (тој е нешто многу љубоморен во последно време)
|
|
wilson
Нов член Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogas taka cuvstvuvam malku ljubomora ama onaka malo zatreperuvanje na srceto!!!
|
|
Good Luck
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ljubomorata se gusi partnerot. Ljubomorata ja cuvstvuvaat luge koi ne se cuvstvuvaat dovolno dobri za partnerot i ne se sigurni vo sebe. Mu dozvoluvam na partnerot da pravi sto saka bidejki znam deka me saka mene.I da mi donesat slika od nego so druga devojka ke recam deka e montirana... A toj e mnogu ljubopmoren...za zal!
|
|
Just love
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne e ljubomorna znaci ne me saka, kako ke ja iznerviram inace?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu pogreshno zbunet
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kul vrska ? Na sto li lici taa ? Doverbata e dolg proces, koga ke se stekne strasta zgasnuva
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |