|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 107> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima koleblivi ovde, a sakaat pederi da bidat, se gleda. U evroprasalnikot imalo i prasanja od tipot : Kolkav e procentot na pederi, kolku lizaci, pusaci ima . . . Zatoa ni treba kampanja da go dostigneme nivoto za vlez vo EU i da dokazeme deka sme napredni oti samo seljaci ebat klasicno
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhaahahah ahhhh zbunet, zbunet , svaka ti cas, ama vo mk tesko nekoj da priznae deka e peder , tuka kaj mene slobodna drzava
nego koga veke spomna kompanija....a imeto be brat??? na P li ke pocnuva??? |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dajte predlozi, treba da se podrzuvame
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bi idela na ona Playboy, ali veke e zafateno
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alo ? Ima li nekoj ovde da ne podrzi ?!
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
holaaaaa pederistaovde sum...na linija..samo...aj upatete me...za sto da ve podrzamzs me mrzi da citam nagore
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde, ajde podigni gi ocinjata nagore i podrzi ne, za da ne ima poise pederi, celta e ovoj forum da bide pederski
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeee ne ve podrzuvam togas
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo pederi, jas veceram i eve sednav da vidam sto ima na forumot
se nadevam zbunet nema da mi dade nekoj od negovite recepti za apetit |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ej...kolku ubavo sum si pominal vcera na matura....pa pa pa
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASTER bas mi e milo sto ubavo si proslavil, daj staj nekoja slika, koja pederka ti bese partner ?
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha...neam slika ama dve pederki uspeav da smuvam
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opaaaa so dve zbunet, tuturutka, brza slusate li more
ako ako, mene tuka ligi pocnaa da mi tecat ti so dve si bil |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa...ne doznaa deka sum so dve
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |