|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 669670671672673 1769> |
Автор | |
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ СА НЕРВИРИ ЏАК... АЈ ПРИЈАТНО ВИ...
ЈА СИ ОДАМ...
УБАВ ВИКЕНД ПОМИНЕТЕ СИ...
ПОЗДРАВ ДО ПОНЕДЕЛНИК.........
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не те заебаваме џаки...ама очигледно немаш храброст да седнеш едно кафе да пиеш со нас
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чао питу и не те преашав ти помина ли изгореното
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ti kazam nesto i bez da me prashash...
za devojche na albanski se veli , megju drugoto, i çikë...
dativ od çikë, e çikën, a na angliski za pile se veli chicken (ako ne se lazham) a se cita çikën...
isto i la fille mi zvuci kako pile, zatoa te vikam pilence
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cao Pitu
be carefull
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, porano navistina smetav deka e glupost da pieme kafe, t.e. da se sretneme, ama sega dovolno sme se zblizile i zapoznale , shto duri smetam deka e , kako da recam, sosema logicno i potrebno
|
|
s.r. Dzaki |
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле не ми се верува колку си сменет дури некад помислувам дека не е истиот џаки
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dzaki, a be da ne te grabnale vonzemjani pa te promenile?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВААААЛ
Девојчеееееееееееее аман те бе кај сте сеа |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo koja smisla smenet, pocituvana gospogjo B...
|
|
s.r. Dzaki |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosa, da ne se najde vo nebrano pa vikas po nas
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа можам само на ЛП да ти го напишам зш незнам баш културно да се изразувам
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ocekuvav vakva reakcija od vas, pa mislam deka me poznavate od site aspekti
|
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosaaaaaaaaaaa
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 669670671672673 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |