|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 668669670671672 1769> |
Автор | |
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mashala shto ubavo si meshala
meshaj,meshaj, ne se cheshaj
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slobodno, vo ramkite na moite moznosti ke se obidam da ti odgovoram
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosic....
Haos napravivme so AZBUKIVEEEEEEEEEE
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
коа ке пиеш кафе со нас
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Val , ne znaesh, bruka, pa buka
|
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina Djaki...
Uste tebe NE TE ZNAEME...od Fenix
|
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AZ, BUKA ....
ALFA, BETA...
A, BE, CE, DA...
|
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam,Djaki....MI SE MIXAAT bukvite I MENE..DAL KIRILICA IL LATINICA...se mi e izmesano
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и џаки вешто го избегнува одговорот
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dzaki, da te prasam nesto ama iskreno da mi kazes
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vi vetiv deka ke pijam kafe so vas (sto poveke od vas), ama treba da mi se dade prilika, eba go
|
|
s.r. Dzaki |
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немој толку прашања девојче ке се смеша со буквите
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parasaj be pile
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa i jas ne znam kako da se odnesuvam, koga vikam deka ne znam nesto, me zaebavate , koga nesto kazuvam (od toa malku sto go znam) pak me zaebavate
|
|
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 668669670671672 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |