![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 656657658659660 1769> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() Milo mi e sto te poznavam...
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
СО МАЛИ ПОДПЕТИЦИ И ВРВКИ ВО БОЈА МАРКА „АДИБАС“ ![]() ![]() ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
pa praenje muabet e da rasuvas i da odgovarash...
a dvete temi ne se zavoeni strani, a i da se jas sum pretstavnik od megunarodniot crvent krst i crvena polumesecina
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
da ne citiram; ADIBAS
![]() ![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Djaki=KOSMOPOLIT,ALTRUIST |
||
|
||
![]() |
||
|
Pravenje muabet e I cist komentar,,,Djaki BEZ PRASALNIK
![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
lele okapav na tel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
epa aj neka bidat nike togas ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ВАЛ, ВАЛ, ТЕШКО ТЕБЕ ОД МНОГУ БУК(В)И ЈАДЕЊЕ СЕ ДЕБЕЛЕЕ, ВНИМАВАЈ НА ЛИНИЈАТА
![]() ![]() ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
m@ster, ne si u skolo?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
ma kakva sala...mene ne mi e do sala ne znam so patiki da kupam ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
|
Fille..pak na stranski da ne ZBORIS NA tel?? |
||
|
||
![]() |
||
|
m@ster, ke me poslusas zatoa sto sum profesorka ili?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Val pa zneas kolku sum naprednal so prasuvanje, eve na primer koga pocnav na idividi jas ne znaev deka ALTRUIST se veli, jas misled ALTURIST, a sega vke znam
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 656657658659660 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |