|
Што ке се пофалите? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 39> |
Автор | |
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro si videl master |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se pofalam deka sea uste malce ke odam da si kupam patiki
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve i ja konecno da vi se pofalam malce, baska so iam i sega malce vreme psihicki na sam sebe si da se orientiram....
eve proslata nedela vo sreda bev na televizija na MC i go pustija nasiot spot...voedno so tour-special-ot od NIHILIST so koj bev na turneja pred da odam za germanija bev so mizar vo studio i snimavme pesna......na germanski si donesov 4 gajbi original MUENCHNER HELL i edno bure BECKs, bezkraen broj na WURST i edna ogroooooomna pufka direktiva od de netherlends!!!! si kupiv nova kola......i tatatata se znae BMW......malce ponova iako mn me fakja nostalgija za mojata stara dama koja me vozese sekojpat sigurno nakaj doma.....ali konecno da imam kola vo mojata omilena boja...PLAVA!!!!! |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa so sreka da si ja vozis Lou,...bas mi e milo sto imas mnogu raboti za falanje.
Inaku mi dolzis krukce,vo kolata so najubavata boja na svet.
|
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a eleni ke ja zememe ili ke ostajme da ljubomori malce...??
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ja ostavime da ljubomori pomalku......ama bez preteruvanje... |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се запознав со Делфин, Перун, зенмастер, тракер, Ирена.... Многу е мило... Гушки до нив
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SI kupiv fustan4e za 2ta vecer. Inace za prvata izgleda ke kupuvam vo skopje, ama ima vreme do 6juni(togas slavam polumatura)jeeeeeee, pojke hristo ne go gledam.
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera si pominav mnogu ubavo na matura
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a pred toa...si kupiv novi patiki be
|
|
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AaAaAaAaAaA sozdravje da si gi nosis,poubavi da si kupam
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ослабена сум уште 1 кило Само тоа
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deka slucajno u podrum ja najdov oddamna zaboravenata kniga " Kako da go osvois zenskoto srce i da imas uspeh u ljubovta ". Mi vraka spomeni koga so knigata pred mene se udvarav u nokni lokali, ama ne znam zosto me svakaa neozbilno koga covek so kniga seriozno deluva
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si kupiv fico ne registrirano
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |