|
Дали лесно се заљубувате на чат |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | ||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никој не вика дека не е можно, но треба да си со таква намера во старт
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO KOGA SE SAKA SE SE MOZE...........
|
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa ja nemav takva namera vo start |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас знам една девојка сто се омажи во Швајцарија преку пораки и сега живее како бубрег во лој
|
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да порано, сега не
|
||
|
||
maruska
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што така brmm? што се смени меѓувремено? си имал искуство или од други што ти збореле?
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
maruska
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а ако не е тајна може да се знае зашто не успеало.....затоа што тие збореле едно тука на чат или поради друга причина........можеш да пробаш уште еднаш, трета мајка се важи |
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секој што бара љубов, па макар и на chat сигурно има некоја празнина во животот
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ponekogas koga ke zdivam ko sega se prasuvam kade e ispolneta tvojata praznina...a ne dali imas....
|
||
maruska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
black-eyes, не чини до толку да здивиш |
||
maruska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
маренце, душо, секој имал некогаш празнина и се чувствувал осамен и секој на различен начин ја пополнува таа празнина...........а инаку СЕКОЈ бара љубов и никогаш неможеш да знаеш каде ќе ја најдеш.....тука на chat или во дискотека (кафуле) или случајно си се судрила со некој на улица итн...
се надевам дека ќе ја најдеш и твојата љубов ако ја немаш...а ако ја имаш ти посакувам се најубаво и не е ферски да ги судиш луѓето ако веруваат дека можат да најдат некој преку нет
|
||
maruska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од една страна си во право дека треба да си со таква намера, али и да си, може со време да си се откажеш ако согледаш дека "немаш среќа" да најдеш некој преку нет
а од друга страна не си, затоа што некогаш иако си со цел само да се дружиш на нет, што би рекле "да утепаш време" или што велиш ти "да дадеш или да добиеш помош" ако се запознаеш со личноста во живо, нормално, сакаш само да се запознаеш со таа личност на пријателска база, може да се случи да се заљубиш во неа/него.....зашто? затоа што си согледал дека таа личност била фер цело време додека си чатувал со неа/него и ти се допаднал/а како човек........иако ќе повторам "не си бил со цел да бараш некој преку нет"....нормално ова го зборам ако и двајцата биле цело време искрени......добро сега, имаш и шалење али со умереност
меѓутоа, како што напомена ти, прашањето е "дали лесно се заљубуваш на нет"
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |