|
Секс на јавно место??? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj e toj vic? Ne mi teknuva...de kazi go :) |
|
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooooooo,pa i vicovite im gi znaete.........
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на журче некое
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште коа учеф средно еден другар спомна за некоја журка у МНТ или МКЦ коа некои се ебеле на звучник среде журка.
Мож да се проба |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееееее и мене така ми збореа
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eheeeeeeeeeee ne Bil eden slucaj na javno klecanje vo MKC
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mkc be lelele nekako site za toa mi zborat na temava
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UuUuUuUuUuU golem predizvik,ako se ukaze moznost zaso da ne
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a si imala?
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoe imanje - znanje
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ajde tuie sto imalae kaj m bbilo najubavo da ne e temava vo zafrkancii neka se pofalat tie i normano neka preporacaat
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, edna prikaska pred spienje. Ja davam vecera za takva skazna
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se sluci toa vo eden grad , vo edna kukja vo salonot za gosti, denot bese praznicen ubav ...........ama ne se sekjavam koja slava se praznuvase..... Kako bese???.........da!! Cel den mi odese naopaku ama jas pozitivna ne se predavam..... Me vikna drugarkata da odime na gosti na slava .....ajdeeee !!! da kazese negde kafic, ova ona idese nekako ama po gosti ...neprifakjav iako ni bese drugarka slavenickata ...... no koga kaza deka ke bidat prisutni mili em dragi faci od muskarci , resivme deka mora da i napravime cest na drugarkata .......da skratam....otidnavme .....atmosfera pienje , jadenje, muzika ..............bevme smesteni na kraj na golemata masa vo kjose ,a sproti nas bas nasite simpatii ....se smeevme , odednas osetiv nekoe cesanje so noga vrz moja noga pod masa .....za moment se iznenadiv sakav da se povlecam ....ama atmosferata si go napravi svoeto......si rekov cekaj malku se zadiras da vidam sto ke pravis koga ke idam direktno so nogata vo negoviot preden del......gi soblekov cevlite i direktno so nogata tamu .....mislev deka ke se iznenadi ke mi ja trgne nogata...........no toa ne se sluci............... i sega sto ?? Sve poveke mi se davase do znaenje deka sum prifatena , deka me obozava mozebi i saka........... morav da prodolzam..........da ja branam zenskata ,a bogami i svojata cest na znaenje.......ne mi trebase bas mnogu....a i on ,se navedna nad masata ,site misleja deka mu se slosi vozdivnuvajki silno , a jas mislev deka nogata mi se naogja na najubavoto mesto na svetot i toa sve pred drustvo smeejki se so niv odzemajki im go vnimanieto za da ne primetat sto se slucuva pod masata.. ha! mozebi ne bilo kompleten ama bese zaeban polu seks na javno mesto............ .. i den denes koga ke go sretnam prijatelot mi se nasmevnuva i mi veli ljubim noge !!! a drugite se cudat sto pozdrav e toa..... E pa toa e .......ako sakate veruvajte ako ne nemorate!!! Nego ??? sega mi sledi vecera ili ne ?? Изменето од bijonse1 - 08.Март.2009 во 21:54 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malce se oladi vecerata od 17 maj 2007 , ke treba da ja zagrevame povtorno
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |