IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ДНЕВНО - политички случувања
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДНЕВНО - политички случувања

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 36>
Автор
Порака
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 19:36
Jas na vasata agresija vrakam so digresija LOL
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:21
Добре бе луѓе нашиов таканаречен градоначалник Трифун Костов има ли намера барем оваа година да испрска против комарци, одкако е дојден на власт цело тело секоја година ми е парам парче од комарци, на стаза од кај жабарот до мостот обединети нации има наезда на инсекти не може да се вози со ролери или точак. Што градоначалниг што ѓутур ќе беше. Ако не го бива нека даде поштено оставка и чао пријатно и он раат и ние раат. 
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:27
Ехехе за оставка кој си дава бе??LOLLOL Иначе се слагам со тебе ствано до сега ама на нито не личи градов па што знамм едино Аларова кај мене на Водно малце што сради зарад Грјуо ко ке сиде домаLOLLOLLOL

али од Трифун ни паркинг не може да се види , ајде да се надеваме дека ке испрска а ако не што знам гледајте го како си пее на твLOLLOL и баш го болиLOLLOL

Изменето од SeXY - 17.Мај.2007 во 02:35
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:42
Ајде бре, шо се секирате па и вие, еее едни комарци ве вадат од такт. Кај мене у село сфе живо диво може да се сретне па не бараме такви „мегаломански“ проекти како прскање со пропелерец авијон протиф комарци. Оставете го трифун да си пее, да печали на грбот на Скопјани, шо ве гледам чудни.
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:47
Ахх сега ова накај Куманово незнам како се движат комарциве али па што знам ипак и не  е Трифунчо криф само за комарциве дај па има некои и ко мен со отровна крв вајда па не ги јадатLOLLOLLOL

али мислам ствано си искористи уше толку со аа позиција , срамота , само од личен интерес , Скопје е далеку од она штоп го нарекуваат метропола, едни канти за губре нека ставт барDead
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:49
У Куманово за комарци не се секираме ама вода ке да снемаме и тоа бргу ама нема врска ке се префрлиме на СкопскоLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:51
Е да да одамна ко се прашуваваме што му фале на Скопје??? На Скопје му фали Куманово , лелеле само да ме збориме кумановски бе ахх сг се замислиивConfusedConfusedConfusedLOLLOLLOL

Иначе Трифун чиста катастрофа кај се убаци у сдсм кај се одбаци , дува ветре се вртам у правец на кој ми го даваLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:56
Инаку комарци имаше порано во Кочани, и тоа беше сосема вообичаено, од одма се стекнуваше имунитет од нив, и јас си стекнаф, Tongue бидејки мајка ми е од таму. Е сеа и таму нема комарци, така да не знам како да стекнете имунитет. Може само да си ја затруете крфта, исто и тоа е добро решение.
И коа ќе  ролате, ќе си купите проѕирни наочари, штом веќе имате пари за ролерки, купете си некои ефтини ама големи, да ви покриваат пола лице, и пичете.
Више памет не солам, ќе ве пресолам, нема да бидете вкусни.
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 03:01
не сега и дури мислам дека и пенов е бољиConfusedAngry трифун треба да го стаиме за кутура бе , море не и онака ке го тргант кај и да еLOLLOL
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 07:21
мора ли да се чека на некој за да се истребат комарците?
ај сите да направиме по една ваква стапица и средена работа!

http://www.365.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=468&Itemid=2
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 10:35
мисли ли овој Трифун, да стане градоначалник...Dead
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 10:35

Ushte ne ne napadnaleLOLLOLbarem nas vo AerodromBig%20smile

Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 12:00
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

мора ли да се чека на некој за да се истребат комарците?
ај сите да направиме по една ваква стапица и средена работа!

http://www.365.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=468&Itemid=2

Имаш право мора сами да почнеме да се снаоѓаме зошто со оваа несреќава наречена Трифун што не задеси покрај без тркала на колитие од дупки по улиците што останавме ништо чудно и некоја зараза да не задеси со комарциве.
Не знам што му е  на човеков секоја година го мола да праска за комарци го молат нешто од нешто да направи, ваква катастрофа од градоначалник сеуште не била.
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2007 во 12:47
....belgiskata politicarka TANIAN DERVEAUX nudi namesto 40.000 rabotni mesta 40.000 blowjob-ovi.....
politicarkata na belgiskata partija NEE ke nudi "pusenje" za glas.

eve vi go textot na deutsch>inace barajte po net za angliski text ali mene me mrzi sea...

Blowjobs statt Jobs: Politikerin will mit Sex Stimmen kaufen (Screenshot: www.nee-antwerpen.be)

Screenshot: www.nee-antwerpen.be

Ein besonderes Mittel für den politischen Stimmenfang hat sich die belgische Politikerin Tania Derveaux ausgesucht: Sie lockt Wähler mit Sexversprechen – die ersten 40.000 Unterstützer ihrer Partei erhalten von ihr persönlich einen Blowjob.

Derveaux gehört der Protestbewegung NEE an, die das Ziel hat, gewonnene Parlamentssitze nicht zu besetzen. Da für jeden Sitz staatliche Finanzierung vorgesehen ist, würden die anderen Parteien ohne die Staatssubventionen auskommen müssen.

Anfangs versprach die hübsche Belgierin auf den Wahlplakaten, auf denen sie nackt zu sehen ist, im Fall eines Wahlsieges 400.000 neue Stellen zu schaffen. Die Resonanz war überwältigend, beschreibt Derveaux auf ihrer Internetseite: „Es kamen dann hunderte E-Mails, die fragten, ob wir nicht statt Jobs lieber Blowjobs geben könnten.“ Da entschied sie sich für die ungewöhnliche Wahlkampfmethode.

Nach Ende des Wahlkampfs will Derveaux 500 Tage um die Welt reisen und all diejenigen besuchen, die sich auf ihrer Webseite für einen Blowjob registrieren haben lassen. 80 Liebesdienste am Tag wären das – und das Angebot ist limitiert.

Es dürfen außerdem nur Bewerber teilnehmen, die über 18 Jahre alt sind und ein Kondom benutzen. Die freizügige Politikerin behält sich außerdem das Recht vor, den "Service" aus hygienischen Gründen abzubrechen. Mehrmaliges registrieren bringt übrigens nichts: Jeder darf nur einmal.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 36>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.