|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 107> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se prispa i ke si legnam sam, bez problem
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro zbunet, dobra nok i gledaj da ne sanjas ovaa vecer
ej MASTER, sega ke idam na edna strana, da pogledam malku, pa i jas ke si legnam sama kako zbunet ebati mladosta, ebati Pozdrav do vas i se citame utre p.s. Ej aj za mnogu godini neka ni e praznikot Spasovden |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam sabajle nesto rabota, a zbog zaradi vas ostanav , ama veke ne se moze
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a bogami i mene mi se prispa...
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet od srce ti blagodaram sto misles na nas i sto ne druzis, mene posebno mnogu mi znaci toa sto ne te ostavivme da spies
pozdrav prijatele i sekoe dobro |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde cao zbunet...cao mona...i ne se nervirajako ne cimerot...ke si najdes nekoj drug so ke te zadovoli
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj ste be pedercinja . . . Sto e ova muabetive . . . Jas si najdov koj da me zadovoli . . . Ama jas ne ja zadovoliv nea . . . Aj sega sto prajme so mene . . . Ubavo me ucese tato ko mal da ne baram mnogu iskusni . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be peder, arno si znaes ti, ama i MASTER ke go bide, go nema cela vecer, si ja sfati on seriozno rabotata
za brza i zbunet nisto ne mozam da garantiram oti oni se promenlivi kako vremeto |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mona se vo svoe vreme . . . Ke bide se . . . A koj ne e promenliv vo denesno vreme ? ? ?
|
|
STRUGA
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej
navistina ste pederi i ako ste dali samo megu sebe si go piknuvate? |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakas i tebe da ti go piknime ? ? ?
|
|
STRUGA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti samo da go piknesh nekade,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
huahahahahahah e tuka ni fali uste zbunet
o kakva nok znaci, se iznagledav jas xxx i sega ne mi se spie |
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav pedercinja zlatni se gledame . . . ( poseben do mona )
|
|
STRUGA
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |