|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 107> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hardcore ? toa horor? nekoj strasen film gleas ? Nemoj ma ke vreskas nokeska
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASTER ne mozam sama da se zadovolam be brat, go prasuvam cimerot ( on e vo drugata soba) : so praes. on mi vika, eve igram counter strike
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka si puka deckoto
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa mona...skrsi mu go kompjuterot
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maleeee mesto da me utesete ...
nego krivo mi e, komsijata nad mene go skrsi krevetot, cela vecer, nema smisla, a na cimerot ne mu teknuva, aj za cimerkata znam, ona otide da spie kaj decko i, imale nekoj sport da vezbat, a ja be coveciiiii, lele ke se besaam naskoro ke se besam , ne se izdrzuva Ej , dajte Jaze |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu ke ja kara posle Ako mu go skrsi kompjuktorot
Изменето од zbunet - 17.Мај.2007 во 00:16 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe jazeto, koj ke mi go podade
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mona so ke praime posle nie bez tebea inace...pa so cekas...i taka ste sami..frli mu se na cimerot
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be neame nisto podolgo, sve kratko
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro, a da ne vi se naogja pri raka nekoj kabel nesto, od kujna, od wc, od dnevna, spalna ili od satelitska antena ?
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj be mona...ako se obesis...ke propadne temava
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema nisto, samo otvarac za sisinja, ako ti posluzi
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet, sto napravi so sisinjava be brat ? site si gi otvoril ? i sega? ke mocas u niv ili ke daes da se napieme ?
MASTER, a ne e loso da go obesam prvo cimerot, arno vikas |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa...ako igra samo kanter..besi go mona...samo ti zafakja mesto
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |