|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 107> |
Автор | |||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa da ti kazam pravo denes e samo start . . . Utre e Sv. Spas (Spasovden) , go slavat pola od kolegite . . . Selska slava im e . . . Pa utre ke preskoknam maturi ama tamu ke pijam , a od zadutre ke prodolzam . . . Tesko mene . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
LElelee kako bi i go opnala od pozadi na ovaa |
|||
|
|||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas pak ke go ispijam . . . Ova veke maraton mi stana . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa...bidi samo na voda...
|
|||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|||
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne mozam . . . Nos krsam , ater ne . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ejjj a sto vikas za edno bure so mn ladno pivo |
|||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj toa ima maturski?? abe viknite me i mene aloooo sakam da vidam zenski ova-ona ...pederi de ova-ona
ej gi vidovte li slikive sto gi staviv na oprethodnata strana? |
|||
|
|||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa togas brat...nacukaj se..neka ti e nazdravje |
|||
|
|||
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fala M@$TER ke bide . . . Mona gi vidovme super se . . . Ama utre poubo ke gi vidam . . . Sega belo mace ne gledam . . . Izvinite ama moram da odam . . . I ako sakate povelete na zabava . . . Petok i sabota vo diskoteka Biser . . . Ke dojdat studenti od sever(Srbija) . . . Super ke bide . . . Od na maturski tamu ke prodolzime . . . A sega pozdravce i ve sakam mnogu . . . CAO
|
|||
STRUGA
|
|||
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Morav da vi kazam me pogodi pesna '' LAKU NOC SVIRACI " . . . Tesko deka ke e laku noc ama ajde . . . Aj moda ke se priklucam i pokasno ako mozam . . . Drugarmi ke me otepat . . . POZ
|
|||
STRUGA
|
|||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uffffffffffff lele monaaaaaaaaaaaaaaa...sto mi prais be vakvi problemi...ti kazav deka mi e dovolno zesko...inace...ufffffff aj ke si kjutam da ne se zapalam uste tolku |
|||
|
|||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok tuturutko...ajde cao se citame utre |
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahaha tuturutko putko edna, si se isklucil
ako ako, jas sega da vi kazam, ke se uklucam na internet da pogledam erotika malku pozdrav i od mene MASTER i jas ve sakam site |
|||
|
|||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
leleee sram da ti e mona...me napali pa sea ke ides da si gleas erotika...i ke go ostais master sam a...akoooo
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4041424344 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |