IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс на јавно место???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс на јавно место???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 14>
Автор
Порака
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 21:40
Originally posted by zlatko cernobil zlatko cernobil напиша:

samo na Soncev breg vo Bugarija vo ranite casovi.  Vi teknuva li na vicot "zuli,zuli"....

Koj e toj vic? Ne mi teknuva...de kazi go :)
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 21:42
ooooooooo,pa i vicovite im gi znaete.........TongueBig%20smile
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 01:50
на журче некоеLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:09
Уште коа учеф средно еден другар спомна за некоја журка у МНТ или МКЦ коа некои се ебеле на звучник среде журка.

Мож да се проба Wink
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:12
ееееееее и мене така ми збореаLOLLOLLOLLOL
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 08:33
eheeeeeeeeeee ne Bil eden slucaj na javno klecanje vo MKC LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 09:40
LOL LOL LOLmkc be lelele nekako site za toa mi zborat na temavaLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 20:58
UuUuUuUuUuU golem predizvik,ako se ukaze moznost zaso da neLOLLOLLOL
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 21:04
a si imala?LOLLOLLOL
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 23:12
Sekoe imanje - znanje
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 23:18
LOL  LOL LOLLOL LOLLOL e ajde tuie sto imalae kaj m bbilo najubavo da ne e temava vo zafrkancii neka se pofalat tieWinkWink i normano neka preporacaatLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 23:30
Da, edna prikaska pred spienje. Ja davam vecera za takva skazna
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2009 во 21:52
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Da, edna prikaska pred spienje. Ja davam vecera za takva skazna

Da se sluci toa vo eden grad , vo edna kukja vo salonot za gosti, denot bese praznicen ubav ...........ama ne se sekjavam koja slava se praznuvase.....
Kako bese???.........da!! Cel den mi odese naopaku ama jas pozitivna ne se predavam.....
Me vikna drugarkata da odime na gosti na slava .....ajdeeee !!!
da kazese negde kafic, ova ona idese nekako ama po gosti ...neprifakjav iako ni bese drugarka slavenickata ...... no koga kaza deka ke bidat prisutni mili em dragi faci od muskarci , resivme deka mora da i napravime cest na drugarkata .......da skratam....otidnavme .....atmosfera pienje , jadenje, muzika ..............bevme smesteni na kraj na golemata masa vo kjose ,a sproti nas
bas nasite simpatii ....se smeevme , odednas osetiv nekoe
cesanje so noga vrz moja noga pod masa .....za moment se iznenadiv sakav da se povlecam ....ama atmosferata si go napravi svoeto......si rekov cekaj malku se zadiras da vidam sto ke pravis koga ke idam direktno so nogata vo negoviot preden del......gi soblekov cevlite i direktno so nogata tamu .....mislev deka ke se iznenadi ke mi ja trgne nogata...........no toa ne se sluci...............
i sega sto ?? Sve poveke mi se davase do znaenje deka sum prifatena , deka me obozava mozebi i saka........... morav da prodolzam..........da ja branam zenskata ,a bogami i svojata cest na znaenje.......ne mi trebase bas mnogu....a i on ,se navedna nad masata ,site misleja deka mu se slosi vozdivnuvajki silno , a jas mislev deka nogata mi se naogja na najubavoto mesto na svetot i toa sve pred drustvo smeejki se so niv odzemajki im go vnimanieto za da ne primetat sto se slucuva pod masata..
ha! mozebi ne bilo kompleten ama bese zaeban polu seks na javno mesto............ ..
i den denes koga ke go sretnam prijatelot mi se nasmevnuva i mi veli ljubim noge !!!
a drugite se cudat sto pozdrav e toa.....
E pa toa e .......ako sakate veruvajte ako ne nemorate!!!
Nego ??? sega mi sledi vecera ili ne ??

Изменето од bijonse1 - 08.Март.2009 во 21:54
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 00:13
Malce se oladi vecerata od 17 maj 2007 , ke treba da ja zagrevame povtorno смеење    големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.