|
Среќата e... |
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам можда
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа да ти кажам нешто.... НЕМА!
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke go imas toa kupce pari, avtomatski ke ti se vrodi nekoja paranoja deka site so tebe se poradi toa kupce i ke se izoliras od site....i bas ke bides srekna....
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каква неправедна споредба среќа со пари, и едно и друго е релативно
за некого некоја количина пари се многу за некого малку среќата е многу повеќе релативна, но прво треба да си обезбедиш егзистенција после е полесно да ја мериш |
|
wilson
Нов член Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќата е како пазрот колку подолго чекаш толку повеќе и паѓа цената!!!
|
|
Good Luck
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da imav mnogu pari, mnogu i ke legnev, sto znaci kolku pomalku pari imas, tolku poveke ke spies sam. A da ne zboram za zemjite kade zenata e kako stoka sto moras da ja kupis od nejzinite. Ako tamu nema pari, togas ke si ima ljubov so ovci, kozi, magarici, kucki, drugari itn.
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одлична поговорка, но како и сите поговорки, е искуствена. значи некој го осетил тоа на свој грб, имал пари, немал среќа. интересно е следното, што понекогаш тоа и сугестивно може да влијае на луѓето. демек немам пари и одма сум среќен, или имам пари па според тоа сум несреќен. тоа е тотално погрешно. личната среќа не треба да ја загадуваме со предрасуди. треба да направиме еден обичен тест. значи некој од нашите пријатели или некој од домашните да го замолиме да пази на нашето однесување и после некоја недела да ни каже што мисли дека нас не прави среќни. според нашето однесување. понекогаш може човек да се изненади кои работи го прават среќен, а и самиот да не знае. значи барајте секакви начини, прво да дознаете што ве прави среќни, а потоа и да дознаете што луѓето околу вас ги прави среќни и најпосле да ги усогласите сите тие работи. тогаш ќе бидете најсреќни. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
SeXy BaBy
Група Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e navistina tocno deka sreka so pari ne se kupuva. No moeto mislenje e deka treba da gi kupis onie raboti koi te pravat sreken. Mojata teorija e slednovo-
nekoi luge za ova imaat mislenje deka parite go vrtat svetot no drugi razmisluvaat na nacin deka parite ne pravat nisto. Epa sega jas so niedno mislenje ne se poklopuvam zosto posle site iskustva vo mojot zivot razbrav nesto za koe mislam deka do nekade e tocno. Mozebi parite go vrtat svetot, no mozebi i navistina ne pravat nisto, Samo tocno e toa deka srekata kako sreka so pari nema da mozes dea ja kupis, no zatoa pak ke gi kupis onie nesta koi te pravat sreken. Isto se slucuva i so luibovta. Ljubovta kako ljubov ne se kupuva, no treba da imas pari na denesno vreme za nekoja dobra cura ili tip te gleda so poinakvi oci a mozebi i da te zasaka. Ako imas pari i mu ovozmozuvas nesta koi toj ili taa gi saka, togas ti si semoken i najdobar pa zatoa te sakaat. mozebi nekoj nema da se slozi so ova ama od moja gledna tocka toa e taka. Posto takvi se sega vreminjata Ako imas pari imas se. Porano ne bese taka, ama ete toa e fakt. sega za sega tolku, ako nekoj se soglasuva so ova ok. ako ne neka pise i neka dade drugo mislenje i mozebi ke najdeme nesto zaednicko, eden zaklucok so koj ke odgovorime tocno na temava. Pozdrav bravo interesna tema |
|
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekata nema nisto zaednicko so moznosta da se pojavite vo vesnicite ili da sozdadete edena polna vreka pari.SETO TOA SE GLUPOSTI.Ne treba da se plasime od nikogo zatoa sto sme poveke od zadovolni sto sme nikoj i nisto.Uspehot ili neuspehot ne znacat apsolutno nisto.NEMAAT NIKAKVO ZNACENJE.Cesta ili sramot isto taka nemaat nikakvo znacenje,duri i ako bideme ismeani ili ako izlezeme smesni vo ocite na drugite ne treba da ne zasega.ZAR TOA NE E PREKRASNA SOSTOJBA?
SREKATA E DA BIDEME ONA STO SAKAME DA BIDEME
da se opustime od napnatosta (od stravot na neuspehot itn.)
|
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i maj se no ako nemas rekja kako glazura na celiot kolac,...togas se e zaludno.
|
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu taka,koga imas malku pari toa e isto kako da nemas nisto.Sam ke si bides pa duri ni kucinjata nema da te mirisaat. |
|
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |