IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Какво образование имате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какво образование имате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 20>
Автор
Порака
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 02:00
Originally posted by mishel mishel напиша:

ZA PRV PAT NE SE SOGLASUVAM SO beleg,OBRAZOVANIETO TE IZGRADUVA KAKO LICNOST,TI GI OTVARA VIDICITE,TI GI PROMENUVA STAVOVITE,TI JA TRANSFORMIRA DUSATA,JA ZGOLEMUVA INTELEGENCIJATA,JA ZGOLEMUVA OPSTATA KULTURA I MN.MN.DRUGI RABOTI
EDUCIRANITE LUGE VO MNOGU STO SE  RAZLIKUVAAT OD DRUGITE

CEST NA ISKLUCOCI

ova e za  pocit Clap
Make love and respect your profession

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 02:01
Originally posted by brza brza напиша:

sredno,...jbt,...i pola hemiski,...

bravo,uste ednata 1/2 dokrajci ja i ke bide uste podobro Approve

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 02:03
Originally posted by marence marence напиша:

Јас уште учам, во сабота одам на семинар за МАМБО и се радувам тоа е ново за мене

Thumbs%20Up

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 02:04
"ќе им ја обезбедуваат сигурната и доверлива комуникација на газдите низ светот. деноноќно".

- od Dogi

Thumbs%20Up

Изменето од gocefbn - 16.Мај.2007 во 02:09

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 02:07
Originally posted by gocefbn

Momentalno(veke 15-20godini nanazad) na nasava zemja ne i treba visoko-obrazoven strucen kadar...

Sleepy

Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 08:42
и треба многу само не е свесна, односно одговорните сто ги водат работите не се свесни
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 09:32
сега се свесни, но поради разно разни причини, оние кои што заминале тешко е да се вратат. таму има поголеми плати, различна животна околина, менталитет. кој би сакал да се расправа со балканци? но некој, рака на срце, се уште чувствуваат патриотизам, па се враќаат.
сега да се вратиме на образованието, било какво образование да имате треба да имате идеи и пари, тоа ми беше муабетот.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 12:47
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

сега се свесни, но поради разно разни причини, оние кои што заминале тешко е да се вратат. таму има поголеми плати, различна животна околина, менталитет. кој би сакал да се расправа со балканци? но некој, рака на срце, се уште чувствуваат патриотизам, па се враќаат.
сега да се вратиме на образованието, било какво образование да имате треба да имате идеи и пари, тоа ми беше муабетот.

Ovde vo Makedonija se zivee carski i so 200 evra no ete ja nemame taa sansa i  zatoa se odlucuvame za podobar zivot vo bilo koja zemja pa duri i od Balkanot.Zatoa sto nema ponerazviena zemja od nasata (mala Indija)
      I zosto da bidam patriot koga ovaa zemja me skoluvala a sega ne e sposobna da mi najde rabota.Pa neli treba da se zenam da oformam familija i sl.Zarem moite deca da rastat ovde?Vo ovaaa necivilizirana pustina . Zosto da bidam patriot?Pa nemam motiv za do go imam toa  prekrasno  cuvstvo  bidejki sme izlozeni na provokacii i  omalovazenst, niska vrednost.
     E sega nekoj od forumov bi kazal za mene deka sum frustriran LOL
hahahaha i razocaran.Naprotiv ne sum ni ednoto ni drugoto.Jas samo go izrazuvam i pretstavuvam nezadovolstvoto na eden od mnogute talentirani luge ovde koj se obiduva da dokaze deka vredi .

nepostoi covek koj nesaka da ima familija koja ke se razviva vo "zdrava"sredina.

Изменето од gocefbn - 16.Мај.2007 во 12:52

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 13:01
  -  Mislam deka temava voopsto ne e promasena od moja strana bidejki se e  povrzano:

(((((((Visoko obrazovanie=>skromna rabota=>familija))))))))))

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 13:04
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

-  Dogi,drugarce  eve ti pari,so se sekiras ...eve otvori si nekoj biznis:

Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 19:33
Доги кажи аман некоја идеја, јас ќе си најдам пари и после го делиме профитотBig%20smile
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 00:54
добро еве една понова, ламбите со лед диоди се хит во светот, еве и пример.
http://www.365.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=624&Itemid=2 
http://www.ledtronics.com/

значи која е идејата? увоз или производство на истите овде.
наоѓај пари и делиме профит!
е сега битно е и образованието, ако сакате да увезувате, па треба да наведете спецификации кои ги барате од лед ламбите и слично.
или пак ќе си најдете некој електроничар.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 21:46
osnovno -odnosno do 4
Кон врв
GeniXmeN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GeniXmeN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2007 во 09:48
potpolno go podrzuvam mislenjeto na gocefbn tocno taka e koj bilo daima sansa sigurno ke zamini.

A inace da ne ja promasam temata TFB - Bitola TI
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.