|
Кој ужива повеќе во сексот , мажите или жените? |
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj sto poise se dere
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako ja boli?
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ондак нема да се дере, туку ќе се тргне
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na nosot.. .. .... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
EUROPEAN_X
Нов член Регистриран: 29.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Centarot koj upravuva so zelbata za seks e hipotalamusot. Maskite imaat pogolem hipotalamus od zenskite. Se veli deka testosteronot go stimulira hipotalamusot i zatoa kaj nas se javuva zelba za seks. Nivoto na ovoj hormon vlijae na seksualnata zelba kaj obata pola. Pa, spored toa normalno e maskite da imaat pogolemo nivo od ovoj hormon i poveke da baraat seks od zenite. No, sekako deka postojat i hormonalni poremetuvanja, pa soodvetno so toa i nimfomanki. Vazno e da se napomene i deka zelbata za seks kaj zenite e najizrazena vo tekot na ovulacijata. |
|
Milos007
Нов член Регистриран: 29.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka toa e individualno i ne postoi zborot ,,povekje''.Postoi razlika na toa kako mazot go dozivuva sexot,a kako zenata,a strastite se podednakvi
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako tipot znae da mi pruzi zadovolstvo negovoto ke bide uste pogolemo
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno prasanje,a zosto da ne uzivaat i dvete strani,ne uzivaat frigidni zen.likovi i nesposobni iskompleksirani mazi.site drugi.....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka najvise uzivaat manjacite u park, stom sekoja vecer dezuraat
|
|
BitterSweet84
Нов член Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e topicov e.... izdrzi.... mi lici na ona "...sto e postaro kokoskata ili jajceto???..."
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka mazite poveke uzivaat dokolku gi menjaat zenite za seks, a zenite poveke uzivaat samo so eden, oti se poposteni, a posebno tie sto rabotat u posta
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite . Prvo i se ligavam da ja fatam, se smeskam i koga ne e smesno, ja setam i dzitkam pari po nea , celo vreme se pazam da ne me fati u laga , da ne me vidi prethodnata so koja seuste imam kakov takov polov odnos, pa da obezbedam gajba oti odma u kola ne davaat site, ja ubeduvam deka ne sum kako drugite , deka sum za ozbilno i epten na krajot koa ke mi dae , so napomena deka sum poseben i zatoa mi dala , inace ne e takva, baska sum i vtor . Mislam deka e i ova del od seksot
|
|
John Lennon
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha totalno se slozuvam so tebe iako ne ja imame istata prikazna |
|
Flower Power
|
|
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |